MASA: Podrška profesorki Arhitektonskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Komisija i Dekan na ovaj način omogućavaju da se na fakultetima zaposle oni koji to ne zaslužuju, nije to usamljen slučaj na fakultetima, kao ni jedini na Arhitektonskom fakultetu.
    Treba istražiti sve, ispitati ko su Komisije, ko je Dekan, jer oni stoje iza dobijanja ranog mesta koje se ne zaslužuje.
    Na fakultetima je neophodna Lustracija.

  2. Kao bivši student u potpunosti podržavam profesorku i njen pre svega hrabar gest da istupi protiv višegodišnje, da ne kažem višedecenijske volje ljudi koji upravljaju ovim fakultetom i služe se brojnim spletkama. Da ne kažem da gej lobi stoji iza svih odluka na čelu sa dekanom i onim oko njega.

  3. Mom prijatelju su pre nešto više od 10 godina koji je magistrirao i započeo doktorske studije tražili 15 hiljada evra za asistentsko mesto, koje je u suprotnom čuvano za osobu bez referenci. On je uspeo da obori konkurs i na tome se završilo. Napustio je fakultet. Toliko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.