MASA uputila podršku studentima novosadskog Filozofskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Чим се ови невладинићи јаве народ зна одмах шта је.

    Хитно закон као у амера онај од 1938 или овај грузиски у процедуру .

    Демократија

  2. Podrška studentima. Deco draga ako mislite živeti i raditi u normalnoj držati onda morate podići svoj glas. Ovi vas vode u mrak. Moram reći da mi stariji snosimo deo krivice za ovo stanje što mi je veoma žao.

  3. Zasto bi studenti ucestvovali u izboru dekana? Jos im dajte da se sami ocenjuju i da zaokruzite glupost.

  4. Kakve struje i politika u studentskim organizacijama. O izborima na fakultetu i univerzitetu, mogu da odlučuju studenti koji su redovni i redovno daju godinu za godinu i ne studiraju po 10 godina. Ovi desetogodišnjici oni se bave politikom i politikanstvom,

  5. Preuzeo huligane, ubice, navijace, napravio drzavnu mafiju i mafiju od drzave pa ce zajasiti i ove nepotentne intelektualce… i tako ce svi postati jedno i jedinstveno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.