MASA: Vučić da se izvini Radetu Paniću

Ostavite komentar


  1. Zbog trenutno teške situacije su svi malo više nervozni,ne treba ovo dizati na viši nivo

  2. U okruženju imali smo najbolje brojke. Naše zdravstvo uspešno se borili u pandemiji. Vakcina je tako blizu.

  3. Jedno su protesti, a sasvim nešto drugo su neistine da je zdravstveni sistem pukao. Širiti takvu informaciju u trenucima kad je broj zaraženih veliki je opasno, neistinito,nekorisno, po sve. Lako nije, ali borba se nastavlja, do vakcine.

  4. Ako niste do sada primetili, Vučić ima previše obaveza da bi se bavio vašim glupostima

  5. COVEK KOJI NEMA VASPITANJE I ZBOG SVOJE STRUKTURE LICNOSTI ,SA TAKVIM PONASANJEM ,GOVORITI STA JE UVREDA, ISTO JE KAO OD GLUVOG. , ZAHTEVATI DA PONOVI ODPEVANU PESMU.

  6. Posle 45 g ne moze da se primeni psihoterapija .
    Ocekivati uvid u svoje ponasanje je sizifov posao,i moguc je ako je covek MOTIVISAN. za promenu.
    Ko su mu bili uzori i kakvo okruzenje?
    Najvaznije pitanje je ,zasto bi menjao,KADA MU TAKO DOBRO IDE?

  7. Vucic je bio u pravu kad je rekao da doticni zele da sruse zdravstveni sistem, ne bi li se na kvaran nacin docepali drzave i njenih resursa, tako da Vucic nema kome i zbog cega da se izvinjava! Obavlja svoj posao predano i ne zamara se zlim jezicima!

  8. Prvo sam pomislila da je to Felipe Masa ali ipak nije.
    Posto je to ocito neka “ eminentna MASA“, mislim da Vucic mora danas zakazati KZN i pred celom nacijom da se izvini Djilasovom cmizdravcu, a sve po zahtevu MASE!!

  9. Dr Panic mora da pazi kakve izjave daje.
    Svaka neprikladna izjava o pucanju zdrastvenog sistema, samo pogorsava situaciju i cini je jos tezom.

  10. Ocigledno je dr Panic pristrasan opoziciji,tj na stranu je opozicije, pa daje izjave koje su krajnje nekorektne.

  11. Treba napomenuti da lekari danas rade posao koji su SAMI IZABRALI i pritom su u odnosu na sva ostala zanimanja u državi pristojno plaćeni. Uslove u kojima rade nisu ništa bolji niti lošiji u odnosuna one koje imaju druge profesije, isto tako značajne za celokupno driuštvo. U redu je ukazivati na loše uslove, ali politički ih instrumentalizovati zarad nečijih interesa, a koji nisu medicinski je zaista bedno. Eto, neka Panić kaže da li je doziveo u svom zivotnom veku da je država izgradila ili obnovila više objekata sekundarne i tercijarne medicinske zaštite od vlasti koju predvodi Aleksandar Vučić?

  12. Panic da se izvine lekarima koji dezuraju i preko 80h a placa se 40h.Sta je Sindikat ucinio po tom pitanju to je i pre kovida bilo.

    1. Ne toliko on, već oni koji dolivaju ulje na vatru, SSP i MASA, koji žele da ovaj trenutak iskoriste za sopstvene potrebe.

  13. Čemu medijsko pumpanje ovog događaja ? Razmimoilaženja u stavovima sastavni su deo svake diskusije, ne znam čemu sad veštačko stvaranje žrtve od bilo koga.

  14. Ja jedino ne razumem stalnu potrebu da se trazi i insistria da se predsednik drzave za nesto izvinjava.Da nije predsednika i Vlade ne bio bilo opreme ni novih bolnica u kojima ce lekari leciti

  15. Neverovatno koliko „naprednih “ čita „Danas“.Čitajte „Informer“ nisu ovo novine za vas.

  16. 30 botovskih ,,po komandi komentara ste objavili, a moj jošjutrašnji niste!
    Sve me više razočaravate!

  17. Znači nije doktor Panić tražio da mu se izvni, nego MASA?Ko do sada nije čuo za ovu organizaciju, sada jeste, a ovo nije ništa drugo do njihova samopromocija.

  18. Panic nije izneo ni jedan dokaz iza njegove tvrdnje sto je i trebao kada je krenuo da iznosi takve informacije jer reci tako nesto u ovakov vreme nije normalno, prosto se moze shvatiti da covek je zeleo da izazove paniku. A da je imao crno na belo a ne puku rec niko nista ne bi rekao ovako, samo moze da se kaze za njega da dize prasinu i s tim njemu niko ne treba da se izvini.

  19. Samo malo, jel se ovde govori o svakom obliku protesta ili je sve zapocelo od kolapsa zdravstvenog sistema za koji Panic nije izneo ni jedan konkretan dokaz iza te tvrdnje? Ajde dogovorite se malo!

  20. Stanje sa obolelima, bolnicama i koronom slicno je u svim drzavama, kao sto se na slican nacin donose odluke i objavljuju mere

  21. UNICEF se oglasio da se čovek lažno predstavlja i u čemu je problem.Čovek je lažnjak.Tačka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.