Maske kod Kineza 10 komada za 150 dinara

Iako je vanredno stanje ukinuto, pojedine mere po preporuci stručnjaka i dalje ostaju na snazi

Ostavite komentar


    1. Kod kineza se mogu kupiti..Traju dva dana i kvalitet im je slican putevima i mostovima koje prave, koji popucaju u rekordnom vremenu. U skladu sa cenom i reputacijom koju imaju.

      1. A zašto treba jednokratna maska da traje 2 dana? Dovoljno je nekoliko sati, dok se prevezem Bus-om, ili uđem u prodavnicu. To je realna cena, a što su kod nas lihvari i secikese od apoteka do državnog vrha, to je druga tema

  1. Juče sam par rukavica u apoteci poznatog lanca drogerija platila 77 dinara, epidemiološku masku 210 dinara.

  2. Pre pandemija kutija od 100 kom rukavica od lateksa,domaca Zorkafleks kostala je oko 600 rsd. Zasto ih vise ne proizvode za trziste ?

    1. Da se nadovežem, prvog dana korone u DIS-u kupio sam rukavice 100 komada 248 dinara, Italijanske, za jednokratnu upotrebu, sasvim ok. Više ih nema, verujem neće ih ni biti dok traje korona. zakon tržišta

  3. U tekstu piše ovako, citiram: „Jedna od njih je i korišćenje maski i rukavica koje su obavezne u javnom prevozu, pri boravku u zatvorenom prostoru, ali i u restoranima i kafićima“.

    Pitanje: Zar nije predsednik uspeo da tu obavezu prebaci na to da bude samo preporuka?!
    Pitam novinara ovog članka, neka nam objasni, jer se više i ne zna šta se sme a šta ne sme? Koliko znam sad to nije obaveza (nošenje maski i rukavica u javnom prevozu) već samo preporuka!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.