Matić: Slike sa Kopaonika nisu dobre, mnogo je načina da se skijašima objasni kako da se zaštite

Ostavite komentar


  1. Skijaliste je otvoreno uprkos losim uslovima sa samo pola kapaciteta jedne zicare. Umesto da nadju nacin da rastetete redove i pravljenje guzve oni su napravili odluku zbog koje ce problem biti mnogo veci. Nek donesu odluku da su maska i rukavice obavezni kada se koristi zicara i stoji u redu, Kopaonik je i bez ove situacije skijaliste koje ima veci smestajni kapacitet nego kapacitet zicara. I bez ovih limitacija se na ulazak na zicaru cekalo i po pola sata tokom raspusta, a sad ce se cekati sat vremena, da bi se skijalo 5min?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.