Medicinski fakultet: Ograđujemo se od profesora koji su protiv vakcinacije protiv kovida

Reakcije na peticiju protiv vakcinacije dece protiv kovida

Ostavite komentar


  1. Zašto ste navalili na decu kada deca ili nemaju simptome ili imaju blage simptome?

  2. Možda vi o medicini nešto i znate, ali o slobodi ništa. Ovo sramno ograđivanje vrlo brzo će obelodaniti i ko stoji iza njega i zašto.

  3. Uvek se prosečna većina opire velikim umovima i karakterima. Podrška za vaše kolege koje su hrabro potpisale peticiju. Narod samo takvima veruje.

  4. Cime se ogradjujete bodljikavom zicom,i oni od vas zato sto nemogu da imaju sopstveno misljenje i odluku.

  5. Ogradjuju se od doktorke koja ima citiranost 22,570 i hiršov indeks 30. Šta rekoste prodaje pseudonauku? Što lepo ne organizujete debatu sa pomenutom profesorkom i suočite mišljenja? Kakva nam je država pre sam sklon da verujem da pojedinci u ovakvim situacijama su u pravu nego većina koja je uglavnom poltronska.

  6. Podrška peticji i od mene i moje porodce. Kapitulanti – pamtimo da ste se ogradili od humanosti.

  7. Dozvolili smo da se kupuju i sredjuju diplome preko veze, da fakultet zavrsavaju ljudi koji ne poznaju spostvenu struku, a sada se cudimo kako lekar moze da ne zna osnovne stvari iz medicine? Sta ste odgajili na tom fakultetu sada vam se vraca sa kamatom.

  8. Kao osoba koja je zivela po mnogim „egzoticnim“ krajevima sveta i radila kao sluzbenik UN sirom zemaljske kugle, primila sam ne znam ni sama koliko, niti brojim, vakcina. Jos kao dete zivela sam u Iraku pa sam tada primila nekoliko vakcina, da ne govorim kasnije, jednom prilikom kao sluzbenik UN koji se sprema za hitne operacije primila sam za jedan dan 6 vakcina!
    Sve u svemu, jedva cekam trecu dozu protiv Covid 19.
    Bas bih volela da vidim nekog od antivaksera kako odbija posao sa UN zato sto nece da se vakcinise. Ha, ha, mediokriteti koji ceznu da budu nesto posebno i da imaju „svoje misljenje“. To „misljenje“ je – primitivizam.

  9. Mnogi u svetu predlažu pauzu. Previše nuspojava. A, i, pritisnuto jače više odskače.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.