Mediji: Avion sleteo na beogradski aerodrom s rupom na trupu i oštećenjima krila (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ima i oštećenja napadne ivice krila od motora ka vrhu krila. Njihova vadjenja da je „samo“ udario u neko svetlo teško mogu proći. Evo pitajte izvršnog direktira za saobraćaj, ima iskustva kako je udariti u jednu od dve bandere avionom i biti nagradjen pozicijom.

  2. Er Srbija ?Ko vodi tzv
    kompaniju,kakva je o
    rganizacija i održava
    nje,dobro ikako funk
    cioniše.Javašluk na
    svakom koraku.

  3. Bezbednost putnika nije bila ugrožena?! Cinizam ovog saopštenja se sasvim uklapa u naš mainstream. Kapetana nije na poletanje sa pola piste poslao Đoka kurir, nego aerodromska kontrola leta. E, al kada se iz Direktorata za civilno vazduhoplovstvo RS članovi komisije vrate sa sretenjskih skijanja i derneka, onda će i oni doneti neke zaključke i saopšetnja, a do tada će se i prašina slegnuti, i svi će zaboraviti da je preko sto ljudi nekoliko metara delilo od sigurne smrti.

  4. Slag na bezbednost vazdusnog saobracaja na BG aerodromu je stavila zemaljske operative ,koja je takav avion iz koga curi gorivo parkirala ispred pristanisne zgrade.

  5. Mala nezgoda. Avio je krenuo sa pola piste, zakačio svetlo (a svetlo je montirano na čelične stubove – znači pola metra je delilo avion od pune katastrofe). Avion je zatim prinudno sleteo sa brzinom od 195 čvorova (uobičjno je 125), gorivo je i dalje curilo iz rezervoara, kontrola leta je sve uradila kako treba, direktori se nisu potresli da daju detaljnije saopštenje, svi se vratili živi i zdravi, a mi možemo biti mirni do sledećeg incidenta.
    Da li putnici koji kupuju karte za avion Eir Serbia, znaju da ih prevozi grčka low cost charter kompanija?

  6. Bog ih je spasao. U najvecem broju ovakvi dogadjaji yavrsavaju fatalno. Svi bi trebalo da slave danasnji dan kao drugi rodjendan

  7. Nije bila ugrožena bezbednost?????? Sreća da je uopšte leteo i da se nije zapalio..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.