Mediji: Bambilend u Požarevcu postaje sportsko-rekreativni centar

Ostavite komentar


  1. Umesto da naprave adekvatan gradski stadion na tom prostoru oni prave nekakav „avantura park“ koji nikome nije potreban i koji već postoji u blizini (u Ljubičevu). Gradska vlast time samo još jednom pokazuje da je nesposobna i da ono malo što gradi, gradi da bi se reklo da se nešto radi. Umesto da se prvo uradi analiza šta je gradu stvarno potrebno. Požarevac je jedan od retkih gradova koji nema gradski stadion jer ona nakarada na vašarištu se nikako ne može nazvati stadionom. Po svemu sudeći, nikada ga neće ni imati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.