Mediji bili dužni da zaštite javnost od „Vučićeve ludosti“

Uznemirujući sadržaj koji je državni vrh objavio nije smeo da se prikazuje na nacionalnim frekvencijama

Ostavite komentar


  1. Ludilo je odavno zavladalo ovim prostorima, a ovo jeste samo nastavak i uvod u sve vece i vece ludilo, jednog sizofrenicara u cijim se kandzama ludila nalazi citava Srbija.

    1. И ја молим председника да почне да се понаша „нормално“. Требало би ређе да се појављује у јавности, мање да се бави државним пословима и да се посвети бизнису. Да јавно отвори фирму за рекламе и сарађује са ТВ на познат начин и још двадесетак фирми које сарађују са државом. Убрзо би зарадио милијардицу и могао би да скоро све плати да буде поштован. Постани нормалан, бори се за себе.

  2. Ovo je stvarno bilo bolesno i ne vidim razloga zašto bi se prikazivalo. Iako uvek kažem da niko nekoga ne tera da nešto gleda i da uvek može da se promeni kanal, ovo je stvarno bilo nepotrebno. Uvek se može desiti da to odgleda maloletnik, a ima i raznih budala, kojima nije strano da gledaju ovakve boleštine. Sramota i voleo bih da institucije reaguju.

    1. Малолетници на друштвеним мрежама гледају много горих ствари па се рем за то уопште не секира.

    2. Zbog čega niste dizali frku kada su prikazivani Šiotar i Kum na televiziji, krvavi bez blurovanja lica. Sram vas bre bilo

  3. Zamislite kako bi izgledao ovaj članak da Vučić nije prikazao javnosti taj delić nasilja.Kako god da je postupio dobio bi kritike.

    1. Gospodine Zvonko, nema Vučić prava da prikazuje ili ne prikazuje snimke, da komentariše ili ne komentariše zločine. Ovo je bio posao za tužioca da da neku izjavu i ništa više. Vučić svakog dana krši sve moguće zakone države Srbije.

      1. @Gagi: Procitaj komentar @Dragan Sabac, da ne ponavljam koliko je to licemerno. Kada se nesto prikacinje drzavi Srbiji (streljanje zarobljenika) koje je iznela Natasa Kandic, to je u redu da se vidi. Ako niste gledali prikazan je kompletan cin streljanja bez zatamnjivanja ili secenja snimka u originalu i to je po necijem misljenju dobro videti jer se time okrivljuje Srbija, a kada se kriminalci medjusobno ubijaju to nije dobro za gledanje.

  4. Mozda iza ove velike frke poverioci preuzimaju elektrane i Drinu sa desnim pritokama???

    1. Ma jok ti ces!!! Ima sve da vam uznemo,plus sankcije,plus Bombardovanje na kraju, plus minus Srbijica Sanatorium

  5. Gospođo Popović, zašto ovako kao danas, niste se protivili objavi streljanja muslimanskih zarobljenika koje je donela Nataša Kandić? Dvostruki standardi.

  6. Država mentalno zagađuje svoj narod. Kome je to u interesu i zašto se to radi?

      1. Шта сте друго очекивали од човека који тврди да та је већина народа изабрала он може сада шта год хоће.и зато да би гледали ријалити гласајте и даље за овакве

  7. Onda ste duzni da nas stitite i od farme, parova, zadruge i kojakakvih nebuloza.

    1. Ne možete od REM-a odjednom tražiti da radi svoj posao.Još sada, sa ovakvom „preCednicom“.O mnogo stvaru, u radu tog tela, u prošlosti, možete pitati i novog Patrijarha.Ako se seti.

  8. To sto je on lud je jedna posebna dimenzija. Meni je mnogo interesantnije to sto gradjani cute ili ga cak podrzavaju. Vucicevo ludilo vise govori o gradjanima nego o njemu. Mislim, on je takav bio i 90-tih i ostao isti ali ipak od tad do danas stasali su i neki novi gradjani koji su na zalost prihvatili da se povinjuju njegovom ludilu.

  9. Od pocetka pricam,da ga treba drzati u Sanatorium- u . O. Boze pomozi

  10. Не заборавите да суђење Беливуку није почело а Вучић показује фотографије “његових“ злочина! Тако је захтевао и да се ухапси Космајац, и?

  11. Vazno je da su gradjani videli kakvu ekipu vlast NIJE sankcionisala godinama dok su za nju prikupljali reket.
    Cim su poceli da prikupljaju sa strane i ne dele sa vlascu, odmah hapsenje.
    Dakle vlast hapsi svoje a prikazuje kao da su otkirli nekoga ko je to tajno radio.

  12. Patologija.
    Jer, ovo, gospodo, nije normalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Proveriti uticaj podruma u Jajincima na odluke predsednika države.
    Sećam se kad se podigla velika buka oko snimka prijema gde Boris Tadić drži čašu šampanjca.

  13. Da li ste zateazili da se ne objavljuje snimak sa Djindjicevog ubistava koji se godinama vrteo po televizijama? Bili ste protiv da se objave fotke ubijenih Lukovica i Spasojevica? Onda tisina….

    1. Opet čuvena SNS zamena teza. Ako će mo ići u prošlost Lukovića i Spasojevića su stvorili Milošević, Dačić, Šešelj i Vučić i Nikolić, bili su umešani u ubistvo predsednika vlade države Srbije, oni su ubijeni u sukobu sa policijom jer nisu hteli da se predaju. Mutavog, Belivuka je stvorio, zanimljivo opet Vučić umešan, a slike koje su objavljene su ubistva između klanova koje je ova vlast stvorila. Trebalo bi da vam je jasna razlika mada ne verujem jer vidim da podržavate ovo zlo verovatno iz ličnih razloga, a ne da bi ova zemlja bila uređena sa svim institucijama koje rede u korist svih građanaa ne u korist jednog čoveka.

      1. Tema su prikazane fotografije, valjda (ili sam ja izgubio nit), čija svrha je upozorenje kriminalnim klanovima da će država nastaviti da ih čisti (ako nisam u zabludi). Na svakom koraku viđate grafite podrške „navijačima“, bez obzira na počinjena ubistva i gomilu drugih dela, a pitate se da li je javnost trebalo da vidi fotografije!

  14. Za normalnu osobo baš prikazivanje ove „grupe“ najviše pokazuje koliko je Vučićeva vlast primitivna neobrazovana i nepsosobna kada kriminalci mogu godinama da ubijaju otimaju i plačkaju i to baš u „zlatnom dobu“ Vučića.
    Takozvani „intelektualci i opozicija“ su „užasnuti“ prikazanim telima ubijenih kriminalaca, a nisu užasnuti svojim „političkim delovanjem“ kojim su dovzvolili Vučiću da dođe na vlast.

  15. Znate sta svi mi koji imsmo daljinske ne moramo da gledamo sta nam vrh drzave preporucuje.Sve moze da se procita u sutrasnjim nadlovima bez nerviranja dramaticnih uzdisaja pauza .I kako Vulin za dva meseca rasturi krimi grupe a Stefanovic za 4 god nista.

    1. Stefanović dirnuo u Jovanjicu nasta opšta frka da bi se zataškala Jovanjica. Ne treba građani da koriste daljinski, jer ovo što radi Vučić je kršenje svih zakona države Srbije. Ovo je trebao da uradi tužilac samo u kratkim crtama da obavesti javnost za šta su uhapšeni osumnjičeni i da ne ometa dalju istragu.

  16. A sta o svemu misli Diplomatski kor stranih zemalja koji „stoluje“ u Srbiji?!

  17. Svako sa malo mozga u glavi bi propustio takvu emisiju.
    Moje rešenje je da sam prestala da gledam TV jer nema više normalnih emisija.

  18. Što onda ne pobegne te u kroaciju nego čekate da vas protera osuđeni ratni zločinac.

    1. Овај неће,али ти твоји су то урадили.

  19. Kakve ludosti? Zar je borba protiv kriminala ludost? Ne razumem ljude koji tako mogu da okarakterišu akciju koja je u interesu svih nas!

  20. Mediji su trebali i da zastite narod od monstruoznih napada na Vucicevu decu

  21. Strasno je sta su ti, ako se mogu nazvati ljudima, radili! Savako sloboda medija postoji i niko nije bio duzan da prenosi, zelis ne zelis molim lepo, kome ne odgovara uvek moze da okrene kanal! Nego nema smisla da prodje nesto a da se Vucic ne optuzi, prosto nema smisla!

    1. Stvarno nema smisla da Vučić svakodnevno krši zakone države Srbije. Zašto u državi Srbiji postoji tužilac, da li je u Srbiji Vučić i tužilac i sudija. Još da vas pitam ko je stvorio ove, kome su obezbeđivali inaguaraciju, koga su obezbeđivali u N. Pazaru, čiji sin se slikao sa ljudima iz te „navijačke“ grupe. Samo ne recite da izmišljam jer za sve postoje slike i snimci na internetu i Youtubu.

  22. A eksplicitne scene nasilja u udarnim terminima u domacim serijama poput „Juznog vetra, Kosti“ to nikome ne smeta, a ovo sto se zaista desilo treba da sakrijemo.

    1. A zašto da sakrijemo, dase take stvari ponovne po tvom mišljenju ili mišljenju tvog šefa sve mora biti u javnosti dase vidi koje to plaćo za koga su radili. Mora dase uhvate oni glavni ovi su samo zločinci koji su izvršili naređenja svoji stićenika.

  23. da novinari bi trebalo da stite granjane i da neizmisljaju vesti kao sto rade djilasovi mediji

  24. Tajkunski mediji su zaista katastrofa.Vreme je da Srbija ima sistem odbrane, svaki napad na Vučić je rizik za našu državu. Sačuvajte predsednika Vučića živog.

    1. Vidiš problem je tim moralnim gromadama, koji se selektivno izjašnjavaju, jer su insistirali da se pusti snimak sa naplatne rampe iz Doljevca! Zar to nije stravično?

  25. Ma hajte molim vas!Em sto je bilo upozorenje 100 puta za sadrzaj priloga,em onaj ko se plasi nije ni trebao da gleda!

    1. Jel može neko da mi objasni ko štiti kriminalce, čim im objavljivanje fotografija njihovih zločina smeta?

  26. Šta očekivati od AV REM-a,ovaj je sve uzurpirao,sama njegova pojava na nacionalnim televizijama je opasnost za građane,a pogotovu za decu .Važno da je AV REM osudio emisiju Mentalno razgibavanje od 2 novembra sa Kisiċkom bez maske u salonu (tada bila zabrana rada ) i Zoranom sa čudnim beleškama,te zbog toga AV REM uzima pod nadzor Novu S,N1 i Aldžaziru(jedini mediji koji nisu naklonjeni režimu).Ali zato Zadruge i Parovi gde ima nasija i pornografskog sadržaja,po AV REM-u je ok.“Ničija ne gori do zore“ubrzo ċete svi vi koji ste kršili zakon sa vašim liderom u rijalitiju iza brave sa Veljama i nevoljama koje ste vi mislim na AV-a i SNS-ovce stvorili.“Sikter bre“Av,av,av…

  27. Bio je rat na ovim prostorima, bilo je uzasno. Ovaj nam stalno nesto nabija na nos kako smo mi zlocinci, kako smo mi mnogo losi a on pokusava da nas dovede u red! Ne brani nas vise, jednostavno odlazi i ti i tvoji za dobrobit Srbije!

  28. Dosta guranja stvari pod tepih. Narod i treba da vidi sa kakvom mafijom je država imala posla i da se tako nešto ne sme više ponoviti.

    1. Izgleda da smeta baš onima koji su i radili sa tom istom mafijom i to državi iza leđa! Drugi argument nemam!

  29. Činjenica je da naša zemlja „vapi“ za sistemskim rešenjima.
    Vidi se da sudska i izvršna vlast ne funkcionišu kako treba.Pa i zakonodavna.
    Da li je to zato što ljudi ne rade njihov posao ili su iskorumpirani?
    „Demokratski“ su nas izmanipulisali da je sve dozvoljeno.Kakve gluposti koje su odvele u anarhiju.
    Nedovoljno je sistemskih rešenja.
    Da li je ovaj šok gori od rijaliti programa kojima se uništavaju mlade generacije?
    Nešto se REM oko toga ne potresa?!

  30. Mene samo zanima ako je ovo problematično što je jasvnost „morala“ da vidi, zašto su predstavnici iz opozicije inistirali da se vidi snimak sa naplatne rampe kod Doljevca?!

  31. Ne znam kome može da smeta fotogtrafija koja prikazuje stravično zlodelo ove opasne grupe? Ko to štiti kriminalce i zbog čega?

  32. MOLM VAS POMOZITE !
    KAKO DA ODJAVIM TV DA NE PLAĆAM PRETPLATU .
    PROBLEM JE KADA PUSTIM TV , MUKA MI , POSE IZVESNOG VREMENA PORACA MI SE !
    HVALA !

  33. Nisam gledao , niti cu gledati.svi ste vi bolesnici. Na cela sa ovim@ sto vam servira sve ovo

  34. Kad uzasne snimke i fotke pokazuju neki iz tz nevladinih, to je odlicno novinarstvo.Kad neko drugi pokaze dve fotke uzasa pocinje linc.
    Dvostruka merila,sta je korektno novinarstvo, ono sto forsiraju nevladini i opozicija ili ono sto pokaze pozicija.
    Kad u direktnom snimku gledamo kako nisane grupu ljudi i bace bombu na njih to bi takodje trebalo biti ok, jer to rade oni sto podrzavaju nase nevladine i neke od nasih iz opozicije.

  35. Cela Srbija zaslužuje da je zaštite od Vučićevih ludosti.Svakodnevnih.

  36. Pa stavite mu ,, korpu“ na njusku ili ,, brnjicu“, eto zastite…

  37. Da rem radi svoj posao odavno bi kaznio sbb bar po svakoj godini bar sa 200 mil eu zbog zlouptreba pa vi nastavite tako to radi pravna drzava al u remu vi placate.vecinu clanova

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.