Pas u Jagodini izujedao sedam osoba, krivična prijava protiv vlasnice

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem da nije pitbul ili staford. Oni su jadnici krivi za sve ujede pasa u istoriji. Povređenim ljudima želim brz oporavak. Koliko li je jadna baka od 87 godina mogla da brine o psu?

    1. Ovo je mesanac koga je „jadna“ baka vezivala lancem i tretirala kao stoku. Zato i ne cudi sto je nasrtao na ljude jer nije socijalizovan. Sto se tice pitova i staforda, to su krokodili a ne psi. Njima nikad ne znas kad ce da polude i da nekoga unesrece. Mesanac ujede i ode, a pit kida dok u zrtvi ima zivota. To sve treba uspavati. Grad je pun pasa i treba pod hitno doneti zakon koji bi to uredio zakonski. Porez na drzanje pasa koji se izvode na ulicu i tu se olaksavaju 1000 evra godisnje. Ako pas laje u stanu ili dvoristu, kazna 200 evra. Ne meze svaka susa da ima psa i maltretira okolinu.

      1. Ala si ti neki veseli tastaturista, mozes u vladu srbije, trebaju im geniji kao ti.
        Da ti neko pusti psa na tebe, bas bi bilo zanimljivo koliko si hrabar.

      2. Nisu krivi psi,vec vlasnici. Psi su predivna stvorenja. Po toj tvojoj logici,pre bi trebalo uvesti kazne za bahate i glasne ljude. Vece su zlo od pasa

  2. Strašno.Evo ovde u Zaječaru ih uzgajaju na ulicama, grade im kučiće.Lokalna društva za zaštitu životinja, uz gradsku upravu vrše hajku na sve koji se požale na pse.A ti psi nisu ni malo umiljati, kreću se stalno u čoporu i napadaju ljude.

  3. Kako se zakon efikasno sprovodi u Srbiji kad se radi o „običnom smrtniku“ koji nema nikog i ništa… Bravo državo, pokaži najslabijima koliko si jaka!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.