Mediji: Ubijeni na pumpi u Rušnju dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka 1Foto: MUP

Ranko Radošević (54) koji je, prema prvim informacijama ubijen na benzinskoj pumpi u Rušnju, navodno je jedan od vođa nikšićkog klana i poznat je istražnim organima od ranije po nadimku Ranko Eskobar i dovođen je u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, javlja Blic.

Naime, on se prema operativnim informacijama bavio švercom kokaina i skanka, a bio je navodno i član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu, javlja Blic.

Nakon hapšenja grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u njihovom voznom parku pronađen je automobil BMW koji se vodio na ime Ranko Radošević.

Kako su mediji ranije pisali, Ranko Eskobar je u podzemlju postrao prepoznatljiv po trgovini blindiranim automobilima. Upravo jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za sedam likvidacija i druga teška krivična dela.

„Osim BMW, Miljković je u svojoj kući imao i saobraćajnu na ime Radoševića, kao i polisu osiguranja za taj automobil“,otkrio je ranije izvor za beogradske medije.

Ime Ranka Eskobara pojavilo se na jednom vlasničkom listu „blinde“, piše Nova.rs.

Podsećamo, dve maskirane osobe upala su u kafić na pumpi u naselju Rušanj, jedan od njih ispalio je više hitaca u pravcu muškarca koji je preminuo na lisu mesta, potvrđeno je za RTS u MUP-u.

Nakon zločina, na Petlovom brdu je pronađen i zapaljen automobil koji se dovodi u vezu sa zločinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari