Mediji: Uhapšena osoba koja je provalila u stan Dragice Gašić u Đakovici

Ostavite komentar


  1. Dragica je dugogodisnji radnik policije Djakovice u kojoj je ubijeno najvise Albanaca za vreme oslobodilackog rata Kosova. Cestiti narode, ti proceni o cemu se ovde radi!

  2. Odneo izmedju ostalog hranu i lekove.Ovo nije obicna provala vec pokusaj zastrasivanja sa nadom da se gospodja gasic razboli.Ovo je zverska provala kojoj je cilj etnicko ciscenje..Proterivanje poslednje Srpkinje u Djakovici….!

  3. @crni domino
    Je li Dragica ubijala te ljude?
    Kad je počeo taj „oslobodilački“rat?Da nije još u martu’81.god.

  4. @crni domino

    Da li je ucestvovala u nekom zlocinu, da li je odgovorna za neki zlocin, da li je izvrsila neki zlocin? Nije? Dovoljno je i tebi i onim albanskim nacosima to sto je srpkinja? Kako te nije sramota? Da li to znaci da je otvoren lov i na one Albance koji su na bilo koji nacin povezani ca uck? Da li znas koliko je zlocina uck pocinila? Da li ces i tome da aplaudiras?

  5. Cestiti narod je procenio na osnovu sadrzaja tvog komentara da nemas ni trunke casti ni obraza i da si samog sebe, opravdavajuci albanski fasizam svrstao u jednu posebnu kategoriju onih koji tesko da mogu da se nazovu ljudima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.