Mediji: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Ranka Eskobara 1Foto: Kolubarske.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, PU za grad Beograd, uhapsili su osumnjičene za ubistvo Ranka Radoševića Eskobara, saznaje Blic a prenosi N1.

Podsetimo, Ranko Radošević, zvani Eskobar, ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju.

U zločinu je, kako se navodi, učestovalo više osoba koje su bile obučene u crno, imale kapuljače na glavama i hirurške maske.

U medijima se pisalo i da je Ranko R. povezivan sa članom bežanijskog kriminalnog klana, Goranom Mijatovićem, koji je ubijen u Beogradu. Prema istim informacijama, Ranko R. se bavio i trgovinom narkoticima, tačnije kokainom i „skankom“.

On je dokumentu crnogorske policije SOCTA označen kao pripadnika nikšićke kriminalne organizacije pod vođstvom Radomira – Bobana Baćovića.

Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.

„U sudskom procesu, tokom suočavanja sa svedokom – saradnikom Nebojšom Joksovićem, optuženi Šarić je izjavio da „Joksović laže kako bi zaštitio Ranka Eskobara iz Nikšića“, navode podgoričke Vijesti.

Kako saznaju Novosti, bio je blizak sa ubijenim Jovicom Vukotićem, vođom škaljarskog klana.

Kako je objavio Blic, Radošević je dovođen u vezu sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Bio je poznat kao trgovac blindiranim automobilima. Jedno takvo vozilo pronađeno je u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka, kojima se sudi za više ubistava i druga teška krivična dela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari