Mediji: Vagoni sa vojnom opremom iz Velike Britanije i Francuske upućeni za Ukrajinu prošli i kroz Srbiju

Ostavite komentar


  1. Postoje dve vrste ljudi, oni koji viču na sav glas, i ne rade ništa, i oni koji ćute, a rade sve što treba. U narodu se ovi prvi nazivaju „lajavci“, a ovi drugi „majstori“.

  2. A mi nešto komentarišemo o Putinovoj izjavi Guterešu za Donjeck i Lugansk i kosovu i metohiji umesto da se pokrijemo ušima i kao pacovi zbrišemo u najdublju rupu i zatražimo u njoj naše mesto jer smo za tamo !

  3. Vuk Drašković je potpisao da NATO može koristiti resurse Vojske i to bez ikakve naknade i naravno da nam ne treba ratna odšteta

  4. Нисте добро обавештени. кроз Србију прошао прекоокенски брод.

  5. Malo je neverovatno da voz iz Mađarske za Rumuniju i dalje u Ukrajinu ide preko Srbije kad je mnogo kraće i jednostavnije da ide direktno iz jedne zemlje u drugu. A pogotovu ako je za Ukrajinu. Mađarska i Ukrajina se graniče i imaju direktnu železničku vezu. Ovo je kao da nešto šaljete iz Srbije u Crnu Goru preko Mađarske, Hrvatske i BiH.

  6. E onda se cudite kad se poredi Kosovo i donbas. Dva puta smo glasali protiv njih u UN, vojna oprema prolazi kroz Srbiju protiv Rusa.

  7. Odavno sam ja pisao da su naprednjaci sluge zapada i da vecih izdajnika bliska srpska istorija ne pamti. Uplasili se sankcija za svoje i pridruzili Zapadu,ne interesuje njih narod Srbije,nebutno srbi,bosnjaci,madjari…..misle samo na sebe u svoje

  8. A kako vam ne pade na pamet da je neko drugi legalno kupio od nas i prodao Ukrajini. Ili bi vi iz Danasa odmah uveli sankcije svojoj državi.

  9. Super bas mije drago da su ti vagoni i voz prosli kroz Srbiju sad sam uvjeren da ce biti unisteni lokatori su sigurno postavljeni,, ova Soroseva bagra od medija misli da su Vucicu stali na zulj a ustvari su mu ucinili uslugu i njemu i Putinu,, zar mislite da takav voz moze proči kroz Srbiju a da ne bude obiljezen,,

  10. Eto ti ga pa se pitamo zašto nam ržRusi polako okreću leđa.
    Naša vlast na ovaj način se odriče Kosmeta.

  11. Taćno ste naveli kojom trasom vozovi mogu stići do Rumunije, ali nigde nikakvog dokaza ni snimaka da su te „kompozicije“ tuda prošle. Kako onda okarakterisati tu vest.?

  12. Da isto je bilo u sa vojnom opremom iz Poljske i Finske. I ona je prosla kroz Srbiju

  13. Americki i britanski trgovci po celoj istocnoj Evropi otkupljuju municiju koja odgovara za sovjetsko naoruzanje. Sta mislite da se nasa skladista sada ne prazne zbog otkupa za Ukrajinu.

  14. Taj voz Sam video u Leskovac, otisao je za makedoniju u nedelju. Verovatno posle za Pristinu. Stara neka vozila iz engleske zrela za otpad

  15. Srbi Rusima traze gresku a prodaju sve za saku dolara ili evra…negledaju na prijateljstvo…

  16. Nikad ne bih mogao da mrzim toliko nekog političara i da zarad toga izdajem svoju zemlju. Sve i da su prošla vozila treba ćutati, a ne namerno dizati prasinu i gurati prst u oko i jednima i drugima. Uostalom, svejedno je ko će nam baciti Atomsku

  17. Kud nisam znao ranije skretnicu da pomerim. Ovako sve ode rusima…
    A ne verujem da bi se bunili i mi da uzmemo, pola barem.

  18. Čudna neka geografija. Preko Male Krsne i Lapova, verovatno da se zavara trag a ne direktno…

  19. Isto ovako su Nemci 1940 tražili prolaz kroz Jugoslaviju. I naši preci nisu dozvolili.

  20. Sramotno i zalosno da je to Srbija dozvolila.Treba da odgovara srpskom narodu ko je to dozvolio.Zaboravili ste gospodo 78 dana bombardovanje Srbije ,racka ,oluje i dr zlocine.

  21. Koji je to zaobilazni put od Francuske, preko Hrvatske i Srbije do Ukrajine?!?Malo su se vozali po belom svetu?!

  22. Nema brata-dok ne rodi majka! Rusi su nam braća onoliko koliko su nam braća Kinezi Amerikanci, Španci ili Holanđani!

  23. Istok i Zapad znaju da ih laze.
    Drze ga jer svi imaju koristi.
    Narodu je nebitno.
    On živi u lazima i lepo mu.
    Suočavanje sa istinom je bolno i neizdrzivo.

  24. Sramotaaa… Nije se smelo dozvoliti da prodju kroz Srbiju. Ljutili smo s na Madjare, Rumune i Bugare što su nas iz tih zemalja nadletali i bombardovali avioni. Sve vreme nećemo nikad ovo, nećemo nikad ono. Neko reče ne reci nikad da nećeš nešto uraditi. Bruka i sramota. Tako ćemo se odreći i Kosova i R S.

  25. ako je stvarno prosao konvoj kroz srbiju za ukrajnu,vucic pod hitno da podnese ostavku

  26. Ko Hrvatima išta veruje u vezi sa Srbijom i a problem sa baznom inteligencijom

  27. Radim na autoputu, na obilaznici oko Beograda. Svakodnevno prolazi strana vojna oprema koju prati naša vojna policija. Danas sam video tenkove na kamionima šleperima.

  28. Ne mogu da verujem kolika može biti ljudska zloba a sve zbog ne istine gospodina koji je sve ovo napisao. A vi ostali koji komentarišete zapitajte se šta vam treba sve ovo ! Bila su tri voza VT prva Engleska ,treći je bio Francuski i nijedan nije bio sa oružjem,već samo motorna tehnika i nisu otišli za Ukrajinu već za Severnu Makedoniju ,zadnja stanica Skoplje tovarna a putem za vojni poligon ,, Krivolak“ ! Šta će tamo raditi to je njihova stvar a mi po sporazumu koji je potpisao Vuk Drašković moramo da ih propustimo kroz našu zemlju. Vozovi su prošli na relaciji Šid – Preševo sa predajom u st.Tabanovce i sve je prošlo u najboljem redu i da,nije bilo ljudstva . Moja malenkost je lično ucestvovala u organizaciji prevoza i predaji istih,profesionalno i za platu ne za ljubav sigurno. Pozz

  29. Postoji li narod slican nama svima u regionu? Da umije da mrzi kao mi, ljubomoran kao mi, jadan kao mi…Sve je pocelo sa FARMOM i na kraju stvarno FARMA !

  30. Da plate prevoz, naknadu za korišćenje putne infrastrukture pa neka voze. Tako je trebalo kazati i Hitleru.

  31. Gde su dokazi?
    Dok taj voz ne prođe kraj mene nemam razlog da verujem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.