Mediji: Zbog dima koji dolazi iz Vinče noćas su se najviše javljali žitelji sa Voždovca

Ostavite komentar


  1. Tri vozila i osam vatrogasaca ste poslali da gasi nesto id cega cemo svi dobiti rak i asmaticari ce da zavrse po bolnicama, gase danima i danima i danima da nas potruji sto vise, struka nema sta!

  2. Vazdušna udaljenost od deponije u Vinči do centra grada je 7km.
    Da li je to po zakonu, nije, sta raditi. Zatvoriti je i otvoriti na drugom mestu.

  3. Bio je bas zanimljiv smek .U jednom momentu kao benzin,a kasnije to sam bog nemoze znati

  4. Hoće li napokon, neko da odgovara za ekološku katastrofu stanovnici a Vinče, Leštane, Boleč, Ritopek, Mirijevo itd! Svi znamo da znate ko je nadležan

  5. Bitno da su samo Novo Pečeni Beogradjani osetili smrad važan je samo Beograd . Beogradjani ima mesta koja su pre vas osetila taj smrad .Kaludjerica, Leštane ,Boleč pa onda tek ostale opštine

  6. Sad me probudio miris paljevine i usao kroz prozor vidi se sivi dim. Vec nekoliko dana medakovic, stepa naselje, kumodraz, banjica sve prekriveno sivim dimom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.