Medijska koalicija: Novo brutalno gaženje novinarskog kodeksa

Ostavite komentar


  1. Znate li šta su tabloidi? Očigledno ne znate. Ali da se pojedini ozbiljni dnevni listovi ponašaju kao tabloidi, puni skaradnih karikatura, tekstova a pogotovo komentara čitalaca koji pozivaju na linč i ubistva srpskih zvaničnika, kao i silovanje, šišanje i kamenovanje po njima nepodobnih žena.
    Medijska koalicija ustaje u odbranu „Jece od skandala“ a u isto vreme se zgražava nad očiglednom lepotom jedne udovice kojoj i crnina dobro stoji.
    P. S. Nešto nisam primetio da su na sličan način pratili „Stajling“ Ružice Đinđić ili Branke Prpe, koje su i dalje vrlo negovane i doterane žene koje nisu dozvolile da ih balkanski stereotipi okuju i zabrade crninom.

  2. Kad već branite Ružicu ,branite i novinarku koju je potpresednik Niša juče nazvao Žutom kučkom.Čudi me da to mediji nisu propratili,naravno AV je neobavešten kada članovi SNS vređaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.