Međunarodni PEN centar: Srpske vlasti da poštuju pravo na slobodu izražavanja i hitno obezbede zaštitu Dinka Gruhonjića

Ostavite komentar


  1. Zašto “ uvaženi akademik“ ne prikaže nemontiran snimak i dokaže da nije rekao to što je rekao?
    Zašto i na osnovu čega tvrdite da je snimak montiran kad se lepo i čuje i vidi šta je rekao?
    Naravno, ako je upereno protiv pravoslavlja i Srbije, sve je dozvoljeno , pa čak i rušiti crkve i pretvarati ih u pabove i zajebanciju, veličati divno ime zloglasnog upravnika koncentacionog logora Dinka Šakića.
    E vidite, pored svih mrzitelja Srbije koji podržavaju “ akademika“, mnogo je više onih koji vole tu Srbiju u kojoj žive i to vrlo lepo svi ovi mrzitelji i koji neće da prećute ovakve šovinističke ispade bilo koga pa ni Dinka Gruhonjića.

  2. Ne mogu razumeti zašto se brani neko ko veliča nacistički režim,NDH,zločince kao što je Dinko Šakić i slično?? Pa je l interes Evrope da se podržava nacizam? Hoćete li sutra podržavati Fuhrera?? Pa je lto ta demokracija EU??

  3. Sad baš čitam da su na granici uhapsili nekog pevača ( navedeni samp inicijali i godine, valjda 63) , jer je u svojom pesmama, kako kažu,veličao RSK ( onu što su je u krvi uništili) što je pripadnicima hrvatskog naroda namelo duševnu bol, a blatilo hrvatsku državu.
    Dakle, hrvati hapse srbina, stranog državljanin, jer je nanosio sramotu ( nisam baš siguran kako) njihovoj drzavi, a srbi se ovde ubiše da od rane svog/svoje državljanina/ državljane koji već dugo vremena vrši/vrše defekaciju po Srbiji.
    Pri tome je hrvatska deo EU, sa svim ljudskim pravima i slobodama, a Srbija je kako vele rupa gde se ne poštuju ljudska prava i sloboda govora i izražavanja i bla bla…
    Ko je ovde lud?

  4. NEKA ide hrvatsku pa nek izgovori nešto ovako ,pa da vidite kako će proći..
    Ovo treba na najteže osuditi.

  5. Naj bolja zastita to govno proterati u lepu njihovu gde i svi fasisti EU da ne smrdi po Srbiji

  6. Srpske vlasti poštuju slobodu izražavanja,ali srpska vlast kao i narod ne mogu da tolerišu govor mržnje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.