"Megatrend" opet postaje Megatrend

Ostavite komentar


  1. Sta sad ponovo Mica aktivan, bio je satanizovan, pa se verovatno odlucio da se uclani u SNS da daje deo para vladi i evo nama novog ( a starog) fakulteta, gde ce se iskolovati novi mali Nikolici, Stefanovici i ostali buducu politicari, svaka nam cast.

  2. Dali je ovo ,,parateže,, onoj Zukorlićevoj,obraziovnoj,instituciji,,. a AKADEMIKU RAKIĆU,PONESTALO,,JORGANA,,Za proučavanje neuronskih, ćelija,,nezaraženih,,virusom,konfabulizma,,.

  3. Mica "MEGATREND" poznatiji kao Mica DIPLOMA, i dodeljivac raznih doktorata od dr Malog, dr Slinavog, dr Grobara, dr Sapica, dr Iznoguda, dr Kalimera, dr Garganela, dr Paje Patka itd itd – specijalnost su mu "doktori" iz SNS-a e, oni su MEGATREND biseri, da vidimo pored dr Martinovica i jos dr Marjana Risticevica i dr Maju Gojkovic posto vec imamo dr Jorgovanku ( NARODNU BANKU ) Tabakovic, sve sami strucnjaci do strucnjaka a u stvari sve su to doktori nule ( 0 ) sa veliko "N" !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.