Memorijalni centar Srebrenica tražiće od REM-a zabranu emitovanja Ćirilice

Ostavite komentar


  1. Braco nasa muhamedanci, udariste na svoju pravoslavnu bracu, bez razloga, i nista niko dobio nije !!!

  2. Боље ви забраните вашег Изетбеговића, машала.

  3. Žalosno je što NGO sektor iz BiH pokreće inicijativu za zabranu ptetočinskog delovanja naprednjačko-radikalskog slugeranjskog štetočine Milomira Marića, što to ni jedna od srbijanskih nevladinih ili političkih pokreta ili stranaka nije pokrenula. No to me i ne čudi s obzirom što i kada sam sa stranica Danasa tražio podršku udruženja književnika i izdavača, niko nije ni beknuo, naprotiv, pravili su se ludi, kao nisu odavde, uprava Beogradskog sajma je meni i nezavisnim piscima Srbije pretila da će nas udaljiti sa sajma.
    Očigledno govir mržnje i ratnohuškačka polirika svima manje ili više odgovara i nikom nije u interesu relaksacija odnosa i pomirenje.

    1. Ovoj televiziji treba zabraniti rad kao najvećoj propagandnoj-ratnohučkaškoj -šovinističkoj mašineriji goroj čak i og pink skalamerije !

  4. Sve rekao Meholjic, pametnom dovoljno NIJE BILO GENOCIDA ALIJA DOGOVORIO I PRODAO IH

  5. Бидите како боли истина коју Ћерилица каже а све је истина док сами не осудите насера и остале муслимане кои су правили геноцид у српским мјестима и клање малог слободана је доказ ваши звјерстава

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.