Menja se pravilo za proveru vozača na prisustvo narkotika

Ostavite komentar


  1. Setili se da je dogiran covek isto tako opasan.EUREKA!Mozda ne uzimaju lekove pa ne znaju da se prilikom uzimanja nekih lekova ne preporucuje upravljanje motornim vozilom,Ali sta ces, nisu oni krivi.To ne pise u programu politickih partija.No to se jasno vidi na kanalima americkih televizija I njihovih policijskih patrola.

  2. Hvala bogu da se neko setio da testira vozace na drogu. Jer, stice se utisak da u nasoj drzavi narkobiznis je polulegaluzovan, samo sto nisu jos poceli da daju subvencije za proizvodnju i prodaju droge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.