Dolazak „Merkatora“ na sremsko tržište biće ozvaničen danas u podne otvaranjem Tržnog centra „M-Rodić“ u samom centru Inđije, a dva dana kasnije u najvećem sremskom gradu-Sremskoj Mitrovici. Po rečima predsednika Upravnog odbora Kompanije „M-Rodić“ Stanke Čurović tržni centar u Inđiji je izgrađen u rekordnom roku, za samo četiri meseca na površini od 2.

Dolazak „Merkatora“ na sremsko tržište biće ozvaničen danas u podne otvaranjem Tržnog centra „M-Rodić“ u samom centru Inđije, a dva dana kasnije u najvećem sremskom gradu-Sremskoj Mitrovici. Po rečima predsednika Upravnog odbora Kompanije „M-Rodić“ Stanke Čurović tržni centar u Inđiji je izgrađen u rekordnom roku, za samo četiri meseca na površini od 2.500 kvadratnih metara, u koji je uloženo četiri miliona evra. Sam supermarket je površine 1.334 kvadrata, u njemu će raditi 40 radnika, a još 20 će opsluživati ovaj objekat. U krugu tržnice obezbeđena su 54 parking mesta.
Zamenik predsednika opštine Inđija Siniša Filipović izrazio je zadovoljstvo što je ovakva jedna kompanija investirala u Inđiju, čestitao im i izrazio spremnost ove sredine za dalju saradnju na obostrano zadovoljstvo.
– Poslovna politika naše firme je da se uključujemo u život lokalne zajednice. Otuda smo odlučili da danas potpišemo ugovor sa Predškolskom ustanovom „Boško Buha“ u Inđiji, koja je naš prvi komšija i damo donaciju vrednu 5.000 evra. Ulaganjem u decu mi ulažemo u naše buduće potrošače – rekla je Stanka Čurović. Otvaranje „Merkatora“ u Sremskoj Mitrovici planirano je za 15. decembar, a objekat je smešten u strogom centru grada u nekadašnjoj robnoj kući „Stoteks“. Kako je najavio „Merkator“ u prva tri dana rada supermarketa svaki pedeseti kupac će pazariti džabe, a za svečano otvaranje najavljeni su zabavni programi, besplatno pivo, promocije i degustacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari