Mesara predsednika opštine Paraćin duguje dva miliona dinara za porez: „Da mu oduzimaju celu platu do kraja mandata, ne bi mogli sve da naplate“

Ostavite komentar


  1. Sta je cudno,Zeljko Mitrovic nije clan stranke,godinama duguje za porez,pa treba pomoci i svom clanu.

  2. Da ima Zakona i pravde,naravno i nezavisnog pravosuđa, ova elita na vlasti bi većinom bila po zatvorima.Ovako se baškari po foteljama,bahati i bogati na grbači ovog glupog naroda.

  3. Baja ne plaća ni pekaru za hleb….. Što bi rekao Šojić, polako s’plaćanje 🙂

  4. Pravi predsednik opstine je firma Euroline koja preko svog bivseg radnika a sadasnjeg pomocnika predsednika opsrine Šuvaluje vuce konce, Predsednik opstine je tajkuns ka marioneta.

  5. Ali on obavlja javnu funkciju u interesu naroda. naravno da ce privatni biznis da trpi dok se bori za narod.

  6. Meara postoji ko zna koliko godina, što su financiski organi dozvololi da dug dostigne toliku cifru. To se gomilalo godinama i niko nije preduzimao mere.

  7. sad sam već ubeđen da ova zemlja mora da propadne. Kako reče onaj, nama su bitni srpski interesi, mi vodim osrpsku politiku? Ovakvi su nam dobri, a Amerikanci ne valjaju?

  8. Tako su ga i naterali da im bude kandidat. Nasli su dobrog čoveka koji je u problemima i uvaljali ga u svoje blato.

  9. Zar građanima za 10 neplacenih računa ne dolaze izvršitelji na vrata? To ne važi za funkcionere i sve bliske vlasti? Zar za kandidaturu za funkcije ne treba potvrda da nlice nije krivično osuđeno, da ne duguje ništa i da je zdrav (psihički)??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.