Mesec borbe protiv raka dojke: Humanitarni ružičasti koncert u Narodnom muzeju Srbije

  1. Zaista treba biti hrabar i otići na tu vrstu pregleda, lepo su rekli u reklami Budi hrabra . Ali da li se zna da rak čak najviše nastaje kod žena oko 60 do 70 pa i kasnijih godina , oni više zovu mlade žene a ove starije treba da idu takoodje na preglede jer imaju dugu da je nazoveomo menopauzu , zatim da li se zna koliko ima lažno prikazanih dijagnoza , ne zato što je to neko hteo namerno već što mamografija nije dobro očitala ili onaj ko čita nije dobro video ili ne zna te su žene, po neke, dzaba se operisale , alii to je bolje nego da je neko prevideo nešto , ali ipak su doživele stres, treba da se napravi i takva statistika.
    Treba razmisliti da li se treba zračiti na svakih dve godine , može se produžiti i na tri godine , čak i četiri ako je prethodno bilo sve u redu i nije bilo nikakvih sumnji .
    Žene treba da paze , postoje neki kanalići tu oko bradavica koji se mogu začepiti i to ne smeju da previde, malo tada može nešto curiti iz bradavica, treba da reaguju odmah da se ne bi stvorilo nešto gore , mada ni to ne znači rak ali treba da reaguju .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.