Mesec dana bez odgovora ko je obio stan novinarke Krika

Ostavite komentar


  1. Hapsenje kriminalaca i uklanjane distributera opojnih sredstava su prioritet,kad budu imali rezultata o moucim pociniocima bicete obavesteni. Bitno da ste Vi dobro i da Vam nista nije uzeto.

  2. "Ni mesec dana od obijanja stana .."
    Мени су још пре три године украли новчаник у аутобусу ГСП, а полиција још увек није ухватила лопова. То је страшно!

  3. Provale su česće u letnjim mesecima kada su ljudi na odmoru i van svojih domova. Koristi situaciju kako bi s izreklamirala.

  4. Meni ovo liči na vršenje pritiska preko medija da se rasvetli samo određeni slučaj, ajte molim vas sad malo da razgovaramo i o ostalim građanima kojima su pokradeni automobili, točkovi, obijani stanovi.

  5. Šta bi sa običnim građanima koji su obijani ili ukradeni automobili i stanovi, a policija u tom vašem vremenu nije čak ni dolazila da napravi zapisnik, tada ste branili policiju da ima puno posla.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.