Specijalna jedinica MUP Srbije u noći između subote i nedelje, u noćnom baru „Kod Maša“ u Novom Pazaru, uhapsila je četiri devojke, vlasnika lokala Mahmuta Ljajića Maša i čoveka zaduzenog za obezbedenje Bajrama M. Devojke iz Subotice, Beograda, Smederevske Palanke i Kruševca sudiji za prekršaje priznale su da su se bavile prostitucijom.

Specijalna jedinica MUP Srbije u noći između subote i nedelje, u noćnom baru „Kod Maša“ u Novom Pazaru, uhapsila je četiri devojke, vlasnika lokala Mahmuta Ljajića Maša i čoveka zaduzenog za obezbedenje Bajrama M. Devojke iz Subotice, Beograda, Smederevske Palanke i Kruševca sudiji za prekršaje priznale su da su se bavile prostitucijom. Dobile su zatvorsku kaznu od po 30 dana i odmah su upućene na izdržavanje u Požarevac. Vlasnik noćnog bara Ljajić i radnik obezbeđenja Bajrama M. zadržani su u policijskom pritvoru od 48 sati i danas će biti privedeni istražnom sudiji.
„Kod Maša“ je jedan od četiri ovdašnja noćna bara za koje se tvrdi da se u njima odvija prostitucija. Ljajić je vlasnik Proizvodno građevinskog preduzeća „Maja“ u čijem sastavu je i ovaj noćni bar.
Inspekcija rada je poslednji put ovaj bar kontrolisala pre dve godine. Ranije je bilo kažnjavanja i podnošenja prijava ali se Ljajić kasnije snašao i redovno je prijavljivao svoje radnice kao konobarice, tvrdi Danasov izvor iz inspekcije rada. Za Ljajićevu firmu tvrde da je u proteklom periodu više puta menjala imena, a vlasnici su ostajali isti, Ljajić ili njegov sin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari