U šapnskoj Primeri odigrano je tek 21. kolo a Argentinac Lionel Mesi već je kraj svog imena upisao cifru od 33 gola. Novi šou najbolji igrač planete imao je u trijumfu Barselone nad Osasunom (5:1) kojoj je mrežu zatresao u četiri navrata.

 Mesi je golgetersku seriju započeo sa bele tačke u 11. minutu da bi se do poluvremena još jednom upisao u strelce. U nastavku su mu bila dovoljna samo dva minuta (56. i 58. minut) da dotuče rivala. Golove su još postizali Pedro za Barselonu i Loe za Osasunu.

Neznatno manje ubedljiv u nedelju je bio i Mesijev najveći rival Kristijano Ronaldo koji je u trijumfu Real Madrida nad Hetafeom od 4:0 postigao het-trik. Prvi gol na meču u 53. minutu bio je delo Serhija Ramosa, da bi Ronaldo od 62. do 72. minuta u tri navrata matirao golmana rivala. Utakmica u Madridu bila je i u gestu znaka pažnje igrača „kraljevskog kluba“ koji su porukom na dresovima dali podršku kapitenu i golmanu Ikeru Kasiljasu koji se povredio na utakmici protiv Valensije prošlog četvrtka u okviru četvrtfinala Kupa kralja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari