Mesna zajednica Rudnik obavestila je nadležne u Gornjem Milanovcu da rudnička Osnovna škola Arsenije Loma već nekoliko godina ima putnički automobil „lada niva“, koji najčešće vozi supruga direktora Radovana Karaulića, koja nije prosvetni radnik. O tome je Mesna zajednica Rudnik pismom obavestila lokalne i školske vlasti u Gornjem Milanovcu i optužila direktora škole za „despotiju“.


U pismu se navodi da je direktor u školskom dvorištu omogućio da se otvori bife „gde se služi alkohol“, a da se u školi troše ogromna sredstva za reprezentaciju, „po čemu je Karaulić odavno poznat“. Kako je izjavio predsednik Saveta Mesne zajednice Dragan Petrović, „pismo je usledilo posle zahteva nekoliko stotina roditelja čija deca idu u tu školu i građana Rudnika, da se stane na put takvom ponašanju“.

Direktor škole na optužbe odgovara: „Ne znam zašto je to Petrović pisao jer mi je rođak, a on nije sposoban da sastavi tako ljigavo pismo, to je neko drugi uradio“. Predsednik opštine Dražimir Marušić najavio je da će sve navode razmotriti Opštinsko veće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari