Meštani Krivelja zvižducima dočekali direktora „Ziđina“

Ostavite komentar


  1. Ko tebe (Krivulju) hlebom ti njega („Zidjin“) kamenom,tako bi se mogla okarakterisati iznenadna „ekoloska svest“ gradjana,postaknuta od NVO-a placenih iz inostranstva,koje bi da zaustave ekonomski oporavak i razvoj Srbije..“Zidjin“ je preporodio Bor i okolinu,sto moze da primeti svaki objektivan posmatrac..

  2. Tako je Trifune stalno se treba obracunavati sa 1)stranim placenicima 2)domacim izdajnicima 3) lopovima unutar parties
    Nema odmira dok traje osnova!!!

  3. Pa sto se onda ne preselite u Krivelj ili Bor pa uzivajte u ‘blavodetima’ zidjina,botovi poturaski,doci ce i vama kraj!

  4. Vise ne moze da se zivi od botova. Pravi izdajnici su oni koji su doveli Kineze, oni su strani placenici

  5. Ljudi su kivni na pogrešne. Vlast je ta koja dozvoljava uništavanje svih resursa države Srbije. Postalo je svima očigledno da ova vlast samo laže i da od nje nikakve koristi nema i zato je jedini način izaći na izbore i oduvati bandu u zatvor (uz oduzimanje ‘stečene’ imovine) a novu vlast od prvog dana pritisnuti da radi javno i u korist građana. Poenta je da naučimo da je svaka vlast smenjiva i da je svaka smenjiva vlast lakša za kontrolu a nama korisnija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.