Meštani sela Krivelj kod Bora ostavljeni na milost i nemilost Ziđinu

Ostavite komentar


  1. Sram bilo onoga ko je doveo u Srbiju Kineske okupatore.,Odupre smo se Turcima, Nemcima ali Kinezima jok

  2. ZI ĐIN se ponaša tako, zato što mu to vlast dopušta. To je pokazni primer za dolinu Jadar, a onda nadalje. Zato se moramo izboriti protiv rudarenja litijuma i ostalih naših prirodnih resursa. Moramo zaštiti ljude, zemlju, vodu i vazduh!

  3. Tako će biti i u Jadru, i na Vlasini, i u Valjevskom kraju i u Jagodini i u Merošini i na Radanu i u rudniku Lece i u od Rtnja do Sokobanje i u Rekovcu…
    AKO DOZVOLIMO.
    Državu više ne čini ovaj narod, već pojedinci na vlasti, koji brinu samo za sebe i svoju decu.

  4. Pitam se zasto nema absolutno nikakvih protesta protiv Zidjina? Gde su sada ti aktivisti i politicari koji se tako zdusno bore za zivotnu sredinu?

  5. Mislim da nemamo o čemu da govorimo..Sve dok me budemo imali uvid u Ugovor koji je država zaključila sa Kinezima tj kompanijom.. Zi dijin!!
    Ugovor je zaključen tajno..tj
    Ne transparentno!!!

  6. Наш бакар купујемо од Кинеза, а злато им дође џабе! То је ова мафијашка власт у(не)редила у Србији! За екологију их није брига. Заштитимо људе из Кривеља и свих места где за СНСовце траје “златно доба”!

  7. g. Vucicu kada cemo saznati za koliko je prodat Bor, Majdanpek, Krivelj i svo zemljiste okolo naokolo kopmaniji Zidjing? Da li je i za koliko povecan BDP po ovom osnovu? Bilo izlivanje iz Jalovnije zbog kisa i tako to, da li vam to nesto govori o buducoj jalovini ostatka litijuma ili i dalje niti vidite niti cujete upozorenja pametni ljudi? Blago vama. Ziveli

  8. I kriveljane je nepomenik prodao Kinezima i služe im kao pokusni kunići da procene uticaja trovanja !!!

  9. Sve je prodato i to je završena priča a koliko je ko dobio od toga od Kineza se nikad neće saznati !!!

  10. E a polu zagrljaj pa nije malo od Brata Sija ,a Krivljci Živela Srbija i dalje pričajte (pa svi su isti , pa koga ima u opoziciji , ovi nisu dobri ali opozicija je još gora i samo Pink i Hepi i biće vam lakše da zaspete u tišini)
    Živela Srbija

  11. Tako će nas jednog po jednog raseliti jer mi više na ljude I ne ličimo.I životinje se skupe I brane svoje leglo.Poslednji trenutak je da se ujedinimo i pokažemo da naša deca imaju budućnost u ovoj lepoj Srbiji

  12. Nigde nema glavnih podataka. Koliko se nudi za kvadrat nekretnine a koliko traze, isto za zemlju. Tek kad citaoci to znaju mogu da procene da li su zahtevi realni ili ne.

  13. lopovska banda! treba, i demonstracije i za bor! bez zdravlja nema ništa! ne zaboraviti bor i okolinu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.