Među Srbima povređenim u napadu terorista u Parizu nalazi se i Vladanka Popović (37) iz Crljenca. Ona je u Pariz otišla pre deset meseci jer tamo živi njena sestra Suzana Vasić (38) sa mužem Radetom iz Svilajnca, koji je takođe povređen.


-Vladanka je sa Suzanom, Radetom i njihovom ćerkom Tamarom nakon prodaje šalova i dresova pored fudbalskog stadiona, ušla u restoran Mekdonalds. Međutim, tada je ušla policija i rekla im da izađu jer nisu bezebedni. Čim su se vratili do stadiona, odjeknula je eksplozija – priča Aca Nikolić, Vladankin otac.

On je u međuvremenu otputovao u Pariz, kako bi obišao ćerke. -Vladanko su je povređeni leđa i ruka, a zet Rade glavu i nalaze se u bolnici. Avionska karta u jednom smeru košta 16.700 dinara i to sam nekako skupio, ali nisam imao para da bi ih pokazao na carini. Zato sam poneo novine, da im pokažem zašto putujem, rekao je Aca pre puta dodajući da ga niko iz opštine Malo Crniće, kome pripada Crljenac, nije pozvao, a kamoli da je neko od nadležnih pružio bilo kakvu pomoć.

On u Crljencu živi sa suprugom Brankom, a sa njima je i unuka Jovana (10), koju Vladanka izdržava kao samohrana majka. Oni su za tragediju u Parizu čuli tek sutradan ujutru, kad im je to spomenuo jedan komšija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari