Mihajlović: Blokada puteva običan teror manjine

Ostavite komentar


  1. Zasto se oni sa vlasti stalno pozivaju na politicke proteste? Sta hoce da kazu, da ako su politicki da su zabranjeni…sta li ? Pa i njihova podrska Rio Tintu je politicka , sigurno nije zbog naroda i narodnog interesa. Da vlast dobro vodi zemlju ne bi bilo ni ekolokskih ni politickih protesta. A kako rade bice ih sve vise

  2. Da li je politika kad građani protestom brane Ustav od onih koji donose protivustavne zakone, zaklanjajući se iza Skupštine langura, kebara i landara i angažujući snage reda da isprave haos koji zakonodavna, sudska i izvršna vlast sve vreme izazivaju neustavnim i nezakonitim odlukama, koje „pokrivaju sveopštom brigom za narod“ i deljenjem po 20,30e,zbog kojih će kineske kredite vraćati i naši čukununuci kao što mi, rođ.90.ih vraćamo Titove iz 60.ih

  3. Dobro je što ministarka ovako priča, tako su pametovale 1999. i Slobine uvlake i trajali su još godinu dana…

  4. Ej, bre, blajhovana Tuzlanko! Gde ćeš minimalnije „manjine“ koja je okupirala Srbiju, rasprodala sve vredno, napljačkala se svega i svačega, pogazila i zakone i Ustav i dostojanstvo naroda u Srbiji od VAS MANJINE koji ste uzjahali ovaj jadan narod- a on je već na ivici i gladi i opstanka? I ti bi da osudiš nekakvu manjinu koja po tvom nebuloznom mišljenju provodi teror blokadom puteva? Gde ćeš, jadna ti, većeg terora nad toliko miliona stanovnika Srbije od vašeg?

  5. Kad se narod digne protiv lošeg zakona, a ovaj jeste loš, je politički protest i tako rreba da bude

  6. Po meni je isto manjina kad na izbore izadje 50 posto naroda a tvoja stranka jedva osvoji/ukrade 50 posto da bi vladala. E sad, ja sam možda glup ali meni je to isto manjina.

  7. Gospoda iz SNS nas terorišu od kad je njihova stranka osnovana. Sve zarad profita koji besomučno trpaju u svoje džepove. Da nije tog SNS terora svakako bi se vodio kulturni dijalog pred izbore i gospoda bi bila spremna i za ulogu opozicije. Nije strašno biti 4 godine u opoziciji… Pitanje svih pitanja je čega se plašite gospodo iz SNS?

  8. Stvarno veruješ da svi prisiljeni,ucenjeni i utaljeni uz pomoć privedenih i zavedenih sa nabudženim biračkim spiskovima žele na vlasti to što predstavljate.Vreme je da Bosanska falanga ide ….

  9. Teror manjine je kada na izbore izađe 48% građana, od njih 53% glasa za SNS, (što znači samo 25 % biračkog tela), sama formira Skupštinu i Vladu i donosi odluke i zakone na štetu građana.

  10. Gospodjo Mihajlovic posto ste omasili Gornje Nedljice sa Donjim Nedeljicama, bilo bi bole da se ne javljate bar par dana a najmanje da komentarisete okupljanja gradjana, pa vas sef je lepo rekao cveta cvece, gradjani se okupljaju i to je demokratski da li je to manjina ili vecina pa to ce se videti 1-og pardon 3-eg aprila na izborima, mozda cu ja biti iznenadjen a mozda i vi, izbori su politika ovo okupljanje je protiv Rio Tinta, pritiv Zakona o Refrendumu i protiv Zakona o eksproprijaciji za koji strucnjaci kazu da je gori od onoga iz 1945, a politicki pa iza svakog okupljanja moze da stoji politicki znak kao i kada ste se vi okupljali i sedeli na stiroporu, pardon mozda vi ne tada ali SNS podrska da. Ziveli

  11. Pod hitno joj odstraniti „vazdušne jastuke“ izgleda da joj pritiskaju moždanu koru.

  12. Ma gospodja je u pravu teror manjine, ali ta manjina stalno trpi terorisanje vase tz. vecine, jer onaj drugi deo naroda nema pojma sta radite. Ziveli

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.