Mihajlović: Inkluzija Roma jedan od prioriteta Vlade

Ostavite komentar


  1. Da citiramo „PARTIJArha“ na 20-to godišnjici nato bombardovanja: „Čak i Sulja ciganin, to može da razume“.
    Kakva inkluzija zar ne.

    1. Ovo je daleko od istine. U mom komsiluku postoji ilegalna deponija sekundarnih sirovina koju drze Romi. Rukama odraslih i dece se sortira otpad. Iako je to prijavljeno komunalnoj inspekciji i opstini nista se ne desava. Umesto da se angazuju opstinski sluzbenici cute i dozvoljavaju da otpad iz kontejnera stoji i po mesec dana dok se kontejneri po ulicama ciste svaka tri dana. Koliko je ugrozeno zdravlje i odraslih opstinu to ne zanima. Ovo sto je doticna izjavila je sarena laza za partijske novine

  2. O „inkluziji“ Roma sve se vidi iza Pančevačkog mosta, s leve strane kad se ide ka Rospi Ćupriji. Tu grozotu, sa hiljadama kubika đubreta, rasprostrtog na više hektara a na kome direktno žive ljudi, nisam video nigde a bio sam u najsiromašnijim delovima Afrike. To je pravi Beograd na vodi, samo na Dunavu.

  3. pa ja bih joj poverovala kada bih dobila podatak koliko je Roma odn. Romkinja yaposleno u njenom kabinetu, kada je bila ispod Pan;eva;kog mosta ili u nekom od prevoya prema Pan;evcu da vidi \ivort Roma i romkinja. ovako svi pri;aju, pare se slivaju ya projekte a romska populacija i dalje \ivi \ivot nedostojan ;čoveka. Valjda nije rekao AV da tio treba da uradi, a bez njega njena energičnost pada u vodu. Sramota me što živim u Srbiji gde AV, ova gospođa, marija Obradović, Babić i mnogi drugi određuju šta smem a šta ne smem i od kojih slušam svaki dan da vredim manje od svakog bota

  4. To je bacanje prašine u oči narodu…G. Mihajlovićka izjavila da joj nije posao kao ministru saobrćaja da pregleda video sa naplaten rampe gde je ubijena žena ali joj je posao da brine o Romima..U Šumadiji gde sada dele besplatno kuće tvrde da su to Romi dok se pouzdano zna da se radi o migrantima..Naši gradjani se izbaciju iz kuća, mladi beže iz Srbije a mi po nalogu EU primamao Rome i druge migrante i delimo im besplatno kuće..Probudite se narode..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.