Mihajlović: Kućni poslovi vrede 546 evra

Ostavite komentar


  1. Pa obezbedi im pare gđo Mihajlović a ne da daješ samo obećanja ko Dinkić!

  2. Hvala Bogu nešto normalno da čujem i od ove osobe.
    Uvođenje termina neplaćeni kućni poslovi su odličan početak za razmišljanje na temu.
    Sećam se koliko puta je baba rekla:“A moj rad u kući(sudovi, kuvanje, čišćenje) niko ne računa?!“
    Jedna od polaznih tačaka emancipacije.

  3. Znači, ja radeći ceo mesec zaradim 280€ (31.500, propisani minimalac), a moja nezaposlena žena ostane kod kuće i zarađuje duplo… Možda bi trebalo i ja da ostajem kući i popravim kućne finansije?

  4. Koliko ustvari drzava gubi sto te zene ne placaju doprinose na tih 546 eura. Bilo bi vise novca u budjetu I moglo bi se praviti vise fontana, a kilometer autoputa, kroz inzenjerski zahtevnu Vojvodinu, mogao bi da se plati vise a ne da kosta isto kao u Svicarskoj. A kod njih se gradi kao kroz sir.

  5. Molim te zaposli moju zenu za tu platu jedva sastavljamo kraj sa krajem. Kada ce biti konkurs?

  6. Koliko koštaju kostimi, torbice i luj viton torbice, i kako vi to sve uspevate da priuštite? Minimalac u srbiji je oko 250 evra

  7. Maliciozna analiza. Znači ona ne radi i zaradi 500e, ja radim, donesem još 500e. Njeno se ceni što radi po kući, a što ja ležem ispod kola ništa, popravim struju, vodu, začepljenja… ništa, što povremeno operem sudove, ništa, šetam decu ništa… Ovom računicom samo stvarate razdor u porodice jer ćemo početi da jedno drugom naplaćujemo svaku aktivnost i na kraju svako svojim putem. Zato je maliciozno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.