Mihajlović: Na TV Pink se relativizuje nasilje nad ženama

Ostavite komentar


  1. Da ga vaša,spasiteljska,,stranka NIJE POSVOJILA KAO,POSEBNO ,,OBDARENO,, POSVOJČE ,JOŠ OD DOBA,,SV,TROJSTVA, NEBI NI POSTOJAVAO,. .

  2. Kakav narod, takva i televizija. Da nasilje nad ženama nije prihvatljivo kod naroda, TV ga ne bi prikazivala. Svaka TV u svetu, prikazuje samo ono što narod voli da gleda.

  3. AU pa ovo je vrlo jak žuti karton za Zoranu , ali da ne brine jer ima još 999 istih za crveni ..Jedino da ne uvredi velikog vođu pa PINK je njegov najjači adut…

  4. Kao prvo, protiv sam bilo kakvog nasilja. A to što ministarka kaže da svaka žena treba da prijavi nasilje (sa čim se slažem) ipak ostaje samo pusta želja, jer: U zemlji gde je rašireno nasilje svake vrste, od škola, fabrika, stadiona, i ulica… gde se običan čovek svaki čas suočava sa šikaniranjima (na šalteru, radnom mestu, kad prima bednu platu…) i kada realno nema gde da se SKLONI na sigurno, teško je neko zlo manjati za slično, ali nepoznato zlo. Zato trpe zlostavljane žene, zato trpimo i mi koji nismo na taj način zlostavljane.
    Preventiva je najvažnija. Hajde da čoveka, svakog čoveka u Srbiji posmatramo kao vredno biće, da radnika ne prodajemo za koricu hleba, da nam uslovi života i rada budu bolji… onda će se žene u većem broju usuđivati da prijave nasilje. Da bismo imale mogućnost izbora moramo početi da verujemo u sebe, a u zemlji u kojoj naš rad, pa i život, toliko malo vredi, teško je poverovati u sopstvenu vrednost i boriti se za nju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.