Mihajlović: Ne postoji dokument po kom bi Srbija plaćala odštetu Rio Tintu

Ostavite komentar


  1. A ti znaš šta je sve Vučić uzeo, dogovorio, ugovorio I potpisao.

  2. Koliko je zakonit njegov rad?Otkaze koje je podelio sutra na sudu mogu biti poništeni(ako nisu markentiški potez).Da li ste se bavili njegovom stručnošću kada ste ga postavljali(predlagali) za mesto direktora?

  3. Zašto je unešen rudnik u prostorni plan Loznice, zašto je formirana radna grupa za implementaciju Projekta Jadarit (sa ministarkom na čelu) i zašto RioTinto kupuje zemlju ako se čekaju studije i odobrenje za eksploataciju?

  4. kaze ministarka koja je govorila da je posten i da stoji iza svog saradnika iz zeleznice koji je pravosnazno osudjen za zloupotrebu polozaja.

  5. Ana Brnabić i mediji bliski vlasti, kažu drugačije. Znači neko lagiiii…
    Ništa novo, normalno je to u zemlji Srbiji….

  6. Boze mili, pa ona se nama žali na rukovodstvo EPS-a, kaže ovo bi se desilo i da nije pao sneg. Znamo mi to, i u drugim oblastima je isto, otvra se rupa po rupa dok nas ne gurnete u ambis.

  7. Ne treba vi nama nista da pricate Dajte sve ugovore na uvid Rio Tinta Beograd na vodi Bor Zrenjanin Smederevo i.t.d. I posle spavate mirno

  8. Ne smeš da smeniš Miću!? Mora da Miću štiti onaj gore koji ga je i postavio za v.d direktora. I sad kao čekate da Mićo sam podnese ostavku! Ne zna on šta je to lična odgovornost. To nije učio na nekom fakultetu u Sremskoj Kamenici ako je ikad i bio tamo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.