Mihajlović: Nećemo da rušimo bez policije

Ostavite komentar


  1. Драги грађани, требало би да каменујете овај објекат да га демолирате, скинете врата и прозоре јер то не постоји.Овако нас праве будалама. Зна се ко стоји иза овог. Да није било тв емисије нико не би ништа предузимао.

    1. Objekat pretvoriti u karaulu, a kamenje i ostalo ne na batu, tatu i druge vucice male i velike, nego na institucije ovog sistema: tuzilastvo, vojsku ma sve po redu…

  2. Неће или не сме? И који ће полицајац доћи на асистенцију када су жандарми надрљали што су покушали да спусте на земљу бату Андреја? А поменути је један од финансијера кафанице на Панчићевом врху.

  3. Zorana, ja predlažem da taj objekat uopšte ne rušite!
    Opasno je bez policije, svašta se može desiti i Vama i radnicima.
    Ja smatram da je taj objekat zaslužio da bude tu gde jeste,
    izgleda predivno, luksuzno, svetski, a ipak srpski.
    Znate i sami-vrh planine je izuzetno dobra lokacija.
    Uostalom, gde bi drugde nego upravo tu skijaši i šetači mogli da popiju pivo, kafu, čaj sa limunom, sok, kiselu vodu, vino (belo ili crno), rakiju, vinjak, konjak, viski, tekilu, vodku, kalvados ili vermut?

    1. Не зна се да ли си лепши или паметнији. Диван предлог.

    2. Ja sam ovaj komentar razumeo kao dobru ironiju. I ironija, sarkazam,………i slično su potrebni kao protivteža državnoj i sistemskoj ironiji kojom obesmišljavaju postojanje uređenog društva, poštovanje i vladavinu zakona, dignitet institucija sistema, ………. i iznad svega vređaju zdrav razum.

  4. jasta,gde napredni da ruse bez policije bilo sta. tako je bilo i u savamali,prvo papiri pa policija,pa se rusi sve po propisi jer propisi su propisi a ovo je pravna drzava.

  5. Ako ministri u vladi nisu sposobni da koordiniraju rad više ministarstava predložio bih da promene posao i prihvate posao koji se više obavlja na čistom vazduhu (uglavnom planinskom).

    1. Pa imate i primer bolnice dedinje 2, zar to nije bruka za ovu vlast. A ovo na Kopu, najbolji je komentar dala LELA. NAROD NIJE GLUP ZORANA!!!!

  6. Legija je mnogo moćan. Čak i iz zatvora je uspeo da organizuje pobunu u policiji. Svaka mu čast.

  7. Da li je sada svima jasno zasto Srbija nece sprovesti pregovaracka poglavlja 23 i 24 i uci u EZ dok je Vucic na vlasti? Nema Srbiji clanstva, ne zbog Kosova, nego zbog nedodirljivog porodicnog kafica familije Vucic na Kopaoniku!!!

  8. Neka ministarka izadje pred gradjane I posteno kaze ciji je objekat na Kopaoniku-Pancicevom vrhu. Mi znamo cije je I koje su ujdurme, ali mora da kaze ona ako sme ili jos bolje Predsednik posto on sve zna.

  9. Protiv sam da se bilo sta radi i gradi sto je protiv zakonito, ali postoje izuzeci.Ovaj objekat je veoma lep i na lepom mestu i ne znam kome moze da smeta, i ne vidim razlog da se rusi- vec ga treba legalizovati ali vlasniku debelo naplatiti sve takse i obavaze.Mi smo u Nisu- kad je ono Zivkovic bio na vlasti- takav slucaj i sta je bilo: najpre srusise sasvim novibjekat u centru grada i posle godinu- dve neko napravi na istom mestu gotovo isti objekat.Smatram da smo time samo izgubili a ne dobili.Zato ne rusite ovu lepu zgradu!

  10. Kakva tragikomedija od privatne nazovi države.. I uzimaju 50% na izborima. Svaka vam čast..

  11. Kada izvrsitelji izbacuju iz stana nekog siromaha i isti prodaju zbog duga za struju ili infostan , policija obavezno asistira
    Ali zakon u Srbiji vazi samo za poštenu sirotinju , bitange su zasticeni kao muflon
    Sramota od države. …afričke zemlje imaju više validnih državnih institucija od Srbije

  12. @Zox…Oni na izborima uzimaju 23-24% od 50%. Znaci, svaka im cast, zaista!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.