Mihajlović osudila uvrede upućene premijerki

Ostavite komentar


    1. Pa nece moci gospodjice ili gospodjo, ono, ti mene kamenom, a ja tebe hlebom!!

      Postovanje Redakciji Danasa

  1. Pa gospodjo Mihajlovic jel tu su to vrednosti naseg drustva jel za to treba da se zalazemo . Homoseksualizam i nastranost jel su to evropske vrednosti zasta se vi zalazete. To je bolest i ako su takvi kakvi su mislim da ne treba da se to podstice . Evropa nudi dosta korisnih vrednosti ali ovo nisu normalne stvari . Premijerka postaje tata ili mama ili sta vec a vi svi iz vlade zajedno sa predsednikom joj cestitate na prinovi ! Suzdrzite se vi u podsticanju ovakvih gadosti jer plus i plus ili minus i minus nikad nije moglo zajedno

  2. I ti mene vredjas sto drzis nasilnika u ministarstvu,a usta su ti puna osude nasilja nad zenama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.