Mihajlović: Podrška ženskom sportu i uključivanju što više devojčica u sport

Ostavite komentar


  1. Mora se propisati da je u šahu neophodno da, među 100 najboljih svetskih šahista po rejtingu, bude 50% žena, po mogustvu iz ranjivih i manjinskih grupacija.

  2. Primera radi,Srbija na Olimpijskim igrama učestvuje sa jako malo takmičara i još manje sportova.Obično imamo šansu za 2-3 medalje što je jadno.Druge zemlje imaju na stotine učesnika u sportovima za koje većina Srba nije ni čula.Neki dan sam gledao kako u Austriji devojke proleću kroz šumu sa brda sa mounting bajkovima,lome se,padaju,krvare,ustaju i teraju dalje.Pa neke treniraju gađanje lukom i strelom,neke voze kros motore po blatu,preplivavaju jezero na 10 stepeni,snowboard,veslanje?A naše fotošopirane devojke vise sa napumpanim usnama i veštačkim noktima po ceo dan na facebooku i kukaju kada će da se otvore diskoteke i birtije!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.