Mihajlović pozvala medije da poštuju pravo na privatnost u slučaju Monike Karimanović

Ostavite komentar


  1. Sta ima da poziva, treba samo da naredi jer u tome prednjace mediji pod njihovom kontrolom. Stvarno je sramotno koristiti nesrecu jednog deteta za povecanje tiraza ili gledanosti, negde mora da postoji granica cak i za ove.

    1. Upravo tako, uz malu izmenu sa moje tacke gledista. Ne da naredi vec da kazni NEPISMENE I NE MORALNE izvestace, u sprotnom uz nas, kojima je svanulo, koji se raduju njenom povratku u familiju, skolu decijim radostima i uz nasu podrsku izvesti bahate pred lice pravde.

  2. I sta cete uraditi? Hocete li kazniti milionskim iznosom,strpati ga u zatvor,ili reci javno da je PINK objavio fotografije deteta iz vozila hitne pomoci.To je vas poltron i slihtara,pa izvolite ministarko reagujte!!!!

    1. Pink objavio pre reakcije vlasti sliku iz hitne, a RTS – posle reakcije ministarke i policije – u udarnom Dnevniku (u 19h30) snimak zrtve u bolesnickom krevetu bolnice.

      Misli li iko na to da ce to dete sutra da ode u skolu, da se druzi s decom… pa svi ce pokazivati iz raznoraznih namera na nju „eto, to je ona“. Je li to briga o deci?

      Vlast je totalno nezainteresovana, a ima nacina da svemu tome stane na kraj.

  3. Sada zauzdavate vaše satrape i pozivate na poštovanje prava i privatnosti. Šta je sa svim slučajevima do sada? Lep markering pred izbore. Vuk dlaku menja ali ćud nikada. Svi ste pročitani kao bukvar. Niko ne treba da prolazi pakao vašeg poimanja „slobodnog novinarstva“.

  4. Kakve veze ima ovaj Bosanski sljam sa slucajem?
    U ovoj vladi se nezna ko pije ko placa,ko se kome
    obraca…ili je ona sledeci Ministar MUP-a sto me
    nimalo ne bih iznenadilo.

  5. Posle 10 dana sramnih pisanja i komentara vaših naprednjačkih glasila i vaše žute štampe vi se setite da i ta porodica ima ljudska prava kao i ovo mučeno dete. Da su vaši omiljeni novinari prekršili svaki normalni kodeks to ste danas shvatili? .Pa svaka vam čast!

  6. Pa juce su vasi naprednjacki i udbaski tabloidi vec poceli da obavljaju ginekoloske pretrage !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.