Vremenska prognoza ukazuje da je danas najtopliji dan: Poznato i kada će doći do pada temperature

Ostavite komentar


  1. Mozemo da ocekujemo (i pripremamo se) sve zesca leta narednih godina….ali i decenija. Porast temperature na planeti, koji se ponavlja u ciklusima, je krenuo i potrajace poprilicno. Neophodno je da se pripremamo na te okolnosti! Vise vegetacije, biljaka, stabala drveca, zelenuh povrsina, na racun poplocavanja i betoniranja i divlje urbanizacije (zgusnute stambene i poslovne zgrade, hoteli….zlatiborizacija), mogu da olaksaju i ublaze efekte globalnog zagrevanja u nekoj meri.

  2. Jeste, globalno zagrevanje pola evrope u jaknama. Kada bude tamo preko 30 C, onda može da se priča o tome, ovako ne. A i sećam se da ste vi sa RHMZ prognozirali pre dve godine Avgust mesec, rekli ste do kraja sa temperaturama preko 30 C takođe, druga polovina tačnije, nije prešlo 20, imali smo jesen u avgustu „gospodo“.

  3. Laz je za visoke temperature u Bgu. U Bgu je kriva betonizacija, svako drvo koje bide su sjebali i izgradili neku betoncinu.

  4. Svi moramo da radimo bez obzira na vremenske uslove. Srbija i Srbi na prvom mestu pa i na +40.

  5. Kakvo crno globalno zagrevanje, u Holandiji i Velikoj Britaniji idu u jaknama.

  6. Ne verujem u tu priču klimatskih promena je bilo i biće.ovde se radi o klimi koja se pravi s namerom da se uništi hrana .to su najavili kriza za vodu i hranu i to svetska.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.