Mihajlović: Umesto što napada Fruškogorski koridor, DS da pogleda koliko je koštao „Most na Adi“

Ostavite komentar


  1. Gospodjo ministarko…svako normalan napada cenu fruskogorskog koridora jer je pre pre pre skup.Most na Adi napadas samo ti….

  2. Neverovatno! Tehnička ministarka poredi cenu autoputa sa cenom mosta. Uz to ne sa bilo kakvim mostom, nego visećim na kompozitnim sajlama, sa ukrasnim centralnom stubom i složenim pristupnim saobraćajnicama. Što ne poredi sa cenom mosta na Dunavu kod Zemuna. Taj je koštao manje od 80 miliona evra za 9,2 km ili 8.6 miliona po kilometru.

  3. Ako je Most na Adi bio preskup i ako se konstatuje da to nije bilo dobro zasto sada praviti istu gresku pa opet praviti preskupo? Hocemo li poceti da prekinemo sa greskama umesto da se takmicimo ko ce vise da pogresi?

  4. A da nam ogovoris kako se to pruga
    Beograd -Budimpesta zaglavila u Staroj Pazovi ,a trebala da bude zavrsena 2018 -te godine?Kako se to autoput Beograd-Boljare zaglavio u Preljini, a trebalo do 2018-te da bude gotov do granice sa Crnom Gorom?Kako gospodjo ministarka?

  5. Lepo je muljao pokojni Bogdanović sa mostom. Zato poludim kada vidim Tadić kako se gura na čelo opozicije. Ali SNS je uspeo da drpa još više. Samo da vidimo ugovor za Beograd na vodi. Lepo bi bilo pogledati imovinu bivših i sadašnji direktora koridora. O profesorki opšte struke sa Megatrenda ne vredi pričati

  6. Ne menjaj teze,ne napada koridor nego tvoj lopovluk! Bilo gde da se gradilo u Srbiji a bilo je u tvojoj nadležnosti je reketirano! Nigde ne primaš platu ali nosiš vunene rukavice vredne desetine penzija!

  7. ZORANA svaka ti je na MESTU… UPRAVO Sam I ja poslao juce takav komentare Ali nisu hteli da ga objave… Ti si carica za vecinu prethodnih a I sadasnih…pozzzz

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.