Mihajlović: Žene – tema i van izbora

Ostavite komentar


  1. „rodna teorija“ je pseudonaučna koještarija, bez ikakve naučne potvrde ili dokaza. „rodna teorija“ se kosi sa osnovnim postulatima biologije, koja tvrdi da kod ljudskih bića postoje dva pola, i nikakav „rod“. „procedura zamene pola“ je laž, ne postoji način poznat nauci na koji bi mogao da se promeni pol kod ljudskog bića. „procedura promene pola“ je prihvaćena zakonska kategorija, i nadoknađuje se iz budžeta u visini 65% od cene. štaviše, donedavno nemoguće, je postalo moguće (samo ne znam kada je zakonski ozvaničeno), pa je MUP morao da izda zvanični dokument sa lažnim podacima čuvenom majoru Helenu, koji se podvrgao pređašnjoj proceduri, i po novom zakonu dobio novu l.k. sa oznakom ženskog pola, a i jmbg mu je promenjen odgovarajuće.

    eto zato propadamo. zato što laži proglašavamo istinom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.