Mijailović: Kapetan uhapšen po političkom nalogu

Prvobitan stav tužilaštva je bio da konflikt Milana Vukšića i aktivista SNS-a nije imao elemente krivičnog dela

Ostavite komentar


  1. Svaki fizicki, kao i psihicki, nasrtaj na drugo lice je krivicno delo koje se mora adekvatno sankcionisati.

  2. A da li je na osnovu vašeg mišljenja u redu, da nekoga napadnete i ne budete privedeni?

    1. Nije, ali da li na osnovu dokaza znate ko je koga napao, ili verujete coveku . koji je prepisao doktorat?Ja ne, a i netreba mi sendvic.

  3. Ako je pripadnik vojske, ne treba d ase kazni? NAravno da treba da se kazni, svaki vid nasilja!!!

    1. Svakako, a sta mislite onom,koji gradi nezakonito na Zlatiboru rusi Savamalu, unosi dvesto hiljada dolara, napada novinare ili to nije vid nasilja?

      1. Kod nas u Sustriji je,poštovani @ Ziki,strogo zabranjeno da aktivisti bilo kojr partije/strankr,bilo vladajuce,bilo vladajuce koalicije,idu od kuće do kuće u izbornu ksmpanju.Takvi se kod nas odmah vode u zatvor!Cudnovato,po kom pravilu demolratije je to dozvoljeno kod vas!Eto,dok sam bijo u Beogradu,tu,pre neki dan,okrenem dugme,onako iz dosade,i nabasam na tv stanicu Kopernikis 1 i,na njoj,skroz/naskzoz budalastu emisiju nekog SNS prvaka Djukanovića,,izbezumljenog,izobličenog od sekiracije sto nisu,kako on konta, sto posto učesnici u razgovoru (Na kafi kod Djuke) ne obozavaju nekog njegovog Vodju!Slišam tog nekog procelavog voditelja Vladimira Djukanovića,koji izvaljuje ordinarne gluposti,i koji se izede živ sto će na predstojećim izborima u Beogradu biti i nekoliko gradjana koji,zamislite!, neće glasati za tog njegovog Vodju!Ali,sve vam ovo pricam zbog njegovog javnog priznanja,pred milionskim tv gledalistem, da on lično ide od kuće i da u kampanji ubedjuje prestrasene,osirimasene i opljačkane Beogradjane da glasaju za listu SNS!Hocu reci,čudio sam se u kakvu sam to siledzijsku balkansku zemlju nabasao, jer mi u Beču bismo takvog ‘demokratu’ Djukanovića odmah strpali u apsanu!A,vi,kako oćete!

        1. Postovani, sve se slazem, a ne mogo da ne budem razocaran u ljude, odnosno u glupost.Ja zivim u Americi i nikako mi nije jasno kako ljudi mogu glasati za Trampa, a, eto mogu.

  4. Sada ce nacelnici policije slati patrole policije zajedno sa aktivistima SNS koji idu od stana do stana i kupuju glasove, kao licno obezbedjenje. Plasim se da ce lokalni aktivisti SNS praviti raspored sluzbe u MUP-u.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.