Miketić: Željko Mitrović da odgovara, avionima prevozio ljude koji se kriju od policije

Ostavite komentar


  1. biće tu svašta – ako evropljani objave razloge. Ili ako novinari malo dublje zakopaju po „materiji“!!

  2. Botovi, sad se brani lik i delo sistema u srbiji. Nema spavanja jer se sve opasno komplikuje

  3. Kad sedne u klupu za okrivljene, poverovacu da je Srbija obrnula smer i da je krenula u dobrom pravcu.

  4. Ako ti „tajkuni“ nisu pod srpskim sankcijama, u čemu je problem? U EU svakako nisu mogli, a ako su leteli u zemlje u kojima ti „tajkuni“ nisu pod sankcijama – u čemu je problem?

    Lažiranje letačko-tehničke dokumentacije je sasvim druga stvar, za to se ide u zatvor.
    Ne mogu da verujem da bi bilo koji pilot lažirao knjige a onda i sam leteo na avionu na kojem su motori sa isteklim resursima. Dakle ako je lažirano onda je to u inženjeringu/tehničkoj pripremi i takve tipove treba na robiju i javno na stub srama da nikad više ne mogu da rade u vazduhoplovstvu ni kao kafe kuvarice….

  5. @Mirion, onaj što je prvi objavio da ima saznanja, da se za glasanje, dovoze „fantomski birači“ iz susednih zemalja. Odmah mu je ova „buba“ što kad pomisliš da je stisne i ubiješ, pusti smrad i niko je ne voli, smestio kompromitujući video, u jutarnjem programu, na PINK televiziji.

  6. Od mast, u propast! Štedeo jadan i odvajao od usta, da kupi 19 aviona, pa sad tako? Najčešće, tako bude kad si gladan, a misliš da si nedodirljiv?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.