Mila Popović (SSP): Dok Siniša Mali radi sklekove na Pinku, čoveka na smrt tuku u dečijem parku

Ostavite komentar


  1. Gospodji mili je kriv sns za bolesti zavisnosti a ne generacije roditelja koje svoje vreme ne trose na vaspitavanje dece

  2. Bravo na hrabrosti da govorite o kladionicama i zavisnosti. To je fabrika za otimanje novca. Dve milijarde E godišnje , bez poreza, bez ikakve evidencije. Reklame na svakom koraku, onlajn pljačka 24 sata. Sve to završava u džepovima vučićevih sledbenika. Sve se pere kroz izgradnju koju on stalno hvali i forsira, a sa 500.000 zavisnika i broju kladionica smo lideri u svetu. Problem zaslužuje veću pažnju. Srbija nestaje!

  3. Na Hepi i pink TV vidi se i čuje koliko je toj bagri iz Čipuljića stalo do građanki i građana Srbije. Misle o nama ko na smrdljivi sir.U emisiji na pinku, videlo se da je čak i Amidži bilo neprijatno kad je ovaj mentol počeo da radi sklekove.Tuga.Zato svi na izbore!Ko ne izađe, nije za Srbiju.

Ostavite komentar


Društvo

merdare

Kancelarija za KiM: Uhapšen Srbin na Merdarima jer je kritikovao OVK

S. Z. iz Beograda uhapšen je sinoć na administrativnom prelazu Merdare dok je putovao na Kosovo i Metohiju kako bi učestvovao na Memorijalnom fudbalskom turniru u selu Staro Gracko kod Lipljana, uoči obeležavanja 25 godina od masakra 14 srpskih žetelaca, saopšteno je iz Kanacelarije za Kosovo i Metohiju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.