Mila Popović (SSP): Vučić obećao otvaranje Tiršove 2 za 2022, a večeras se slika na gradilištu 1Foto:Beoinfo

Narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović izjavila je da bi danas roditelji već dovodili decu da se leče u Tiršovoj dva, da Aleksandar Vučić nije slagao građane da će ta dečja bolnica biti gotova 2022. godine.

Ona je povodom najave da će Vučić u 22.00 sata posetiti gradilište bolnice, rekla kako, da je bolnica izgrađena kad je trebalo, on ne bi „izmišljao noćne posete gradilištu kako bi se slikao“.

„Nov rok izgradnje je navodno 2026. godina, čak četiri godine posle prvog obećanog roka, ako iko više i veruje SNS obećanjima. Umesto da ga je sramota i da se javno izvini građanima Srbije i roditeljima koji spavaju na stolicama pored dečijih kreveta, dok su deca na lečenju, dok je Tiršova dva na čekanju još od prve najave u 2018. godini, Vučić sada najavljuje obilazak radova i to usred noći, radi promocije i da bi pokrio štetu koju vlast trpi posle objavljenih snimaka iz dečije sobe bolnice u Pančevu“, navela je Popović.

Ocenila je da ako bi vladajuća stranka zaista mislila o zdravlju dece, ne bi im glavni projekti u državi bile izgradnja stadiona u Leskovcu, Zaječaru i Loznici, niti izgradnja nacionalnog stadiona u Beogradu.

„Kada god počne da pada rejting, Vučić posegne za onim što je najvažnije- zdravlje dece, a onda nastavi po svome. Kao da je slikanje rešenje problema“ navela je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari