Milan Dumanović: Vučić je Hrkalović nametnuo Stefanoviću, novac od droge uzimali SNS i BIA

Ostavite komentar


  1. Neshvatljivo mi je da ovakve teške izjave čovjek iznosi u javnost a ni jedan dokaz nije priložio u tužilaštvo.Ako zaista ima nešto konkretno treba da da izjavu u policiji,a ne ovako po medijima nagađa.

      1. a shvatljivo je kada blate opoziciju bez dokaza i prijavljivanje organima vlasti.Problem je u tome da vise ne postoji neko kome bilo ko ko nije na vlasti moze nesto da prijavi.Sada je na delu izreka “kadija te tuzi kadija ti sudi“.Treba da se okupimo oko suda svaki put kada odlucuje o stvarima koje nas se ticu.Takodje,treba da smo ispred zgrade skupstine kada donose vazne odluke,da shvate da nas se tice,i da ne mogu da vrsljaju za nase pare.Treba da su u nasem fokusu i okruzenju 24 h.Tako bi svakodnevno imali na umu zasto su tamo .

      2. a shvatljivo je kada blate opoziciju bez dokaza i prijavljivanje organima vlasti.Problem je u tome da vise ne postoji neko kome bilo ko ko nije na vlasti moze nesto da prijavi.Sada je na delu izreka “kadija te tuzi kadija ti sudi“.Treba da se okupimo oko suda svaki put kada odlucuje o stvarima koje nas se ticu.Takodje,treba da smo ispred zgrade skupstine kada donose vazne odluke,da shvate da nas se tice,i da ne mogu da vrsljaju za nase pare.Treba da su u nasem fokusu i okruzenju 24 h.Tako bi svakodnevno imali na umu zasto su tamo .

      3. Ameri postavljaju i smjenjuju kada ovi oklevaju. Kad se krenulo sa hapšeenjem? Kada je DEA bacila na sto dokaze,pislije hapšenja vozača Kuluvijinog i grupe sa 250 kg heroina iz Bugarske. Hrkalovućka mnogo zna, a ovaj čovjek raspolsze podacima.

    1. Nije njegov posao da odlazi u tužilaštvo i prilaže dokaze. Osim toga naveo je da se na portirnici svakog državnog organa pravi spisak ko ulazi u zgradu sa vremenom ulaska pa se veoma lako može pratiti ko gde i kojim poslom ide. Samo ako se to želi!

    2. Pobogu Zvonko, ko ce ga poslusati u tuzilastvu??
      Vidis kad Vucic one silne lazi iznosi protivraznih ljudi, nema saslusanja.

  2. Ovo je stvarno cirkus ili ti pričam ti priču. Šta će SNS-u i posebno BIA novac od Belivuka kad se i jedni i drugi finansiraju iz budžeta Srbije obilato.

    1. ko je upravnik cirkusa? Ko su klovnovi? Slonovi? Dreseri? Ne treba tako da klevecete svoju drzavu

      1. Sredstva iz budzeta imaju trag, sa nelegalno stecenim novcem se moze lagodnije upravljati.

    2. Eeee. . . jedan od sponzora BIA – e je bio i P . Koluvija sa famozne farme “ organskog paradajza “ zvana Jovanjica a za to postoje snimci sa proslava Slave ( ? ) i drugih “ paradiranja .“ . . a novca nikad dosta za “ polu legalne ili nelegalne zadatke „( nelegalna pracenja opozicije , neistomisljenika ili nepodobnih novinara . . . da vas podsetim samo na slucaj gospodina Curuvije )

    1. Zar si toliko naivan da ti ovo što priča Dumanović zvuči kao naučna fantastika?

  3. Значи, Амери од Станишића па до данас постављају и смењују.

  4. Tek će da se priča o kriminalnim radnjama Vučićeve klike. Preseo je svima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.