Medicinska sestra sa VMA za Danas demantuje optužbe ćerke Milana Gutovića

Ostavite komentar


  1. Svako koje boravio u bolnici zna da ovo nije tacno.Nijednog pacijenta ne leci samo jedna medicinska sestra.Ako je glavna sestra onda se sigurno ne javlja na telefon za informacije ima druge obaveze … Kaljate lik i delo svog oca radi licnog interesa odrasle ste zene zaradite.

  2. Zar u Srbiji baš niko i baš ništa ne može ostati neuprljano? Zar i Lane?

  3. To su privatne stvari porodice Gutovic i treba da ih resavaju u parnici u sudu.I tu su uvek 2 suprostavljene strane i svaka ce reci da je ona u pravu.Imovinski interesi su jako vaznj ljudima ali novine i videi nece pomoci.Nije rekla glavnu stvar a to je kome je tim usmenim testamentom ostavljena imovina.S njim treba da vodi parnicu.Medicinska sestra nema veze s tim ,apsolutno sam sigurna..Ali i da je uvela te 2 osobe nekom trecem je ostavljena imovina a ne sestri i s tom osobom treba da vodi parnicu.

  4. On je u trenutku kada je prikačen na respirator bio poslovno nesposoban čovek ako da ni usmeno ni pismeno zaveštanje nema nikakvog pravnog osnova.

  5. Zar nije javna tajna da se sa ljudima na samrti manipulise na ovaj nacin, gde prednjace medicinski i socijalni radnici.Nista novo!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.