Povodom smrti sportskog novinara Milana Nestorovića, u utorak je u novinarskom klubu „Radio Požarevca“ u prisustvu brojnih kolega i prijatelja održan komemorativni skup.

Komemoraciji su prisustvovali i predsednik Skupštine Grada Požarevca Miomir Ilić, član Gradskog veća zadužen za sport Aleksandar Đokić, kao i predsednik Sportskog saveza Požarevca, Slobodan Jović.

O Milanu Nestoroviću koji je svoj radni vek završio na mestu sportskog novinara u redakciji nedeljnika „Reč naroda“, govorili su direktor „Radio Požarevca“ Dragan Živanović, v.d. direktora „Reč naroda“ Dragan Milenković i novinar Radiša Deurić.

Milan Nestorović rođen je 1949. godine u Srednjevu, svoje detinjstvo i školsko doba proveo je u Požarevcu. Po povratku iz vojske, dugo je radio u Redakciji lista Građevinsko-industrijskog kombinata „Stig“. Iz tog vremena, praktično, počinje i saradnja sa novinskom kućom „Reč naroda“ i „Radio Požarevcem“. Od 1999. godine počeo je da radi u „Reč naroda“ gde je u prvo vreme pratio tematiku iz oblasti privrede, a zatim prešao u sportsku redakciju. Tokom svog života bio je duže vreme i aktivni sportista, igrao je ondašnjim fudbalskim klubovima „Mladi radnik“ Požarevac, VGSK Veliko Gradište, „Železničar“i „Zvižd“ iz Kučeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari