Milan Radoičić izabran za predsednika Fudbalskog saveza Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Mašta nema granica! Koji car! Kao tamo je sve u najboljem redu, samo eto nisu imali predsednika fudbalskog saveza, sad ga imaju, pa su svi problemi prevaziđeni….

  2. još jedna izmišljena funkcija za siromahe sa Kosova sa zelenom knjižicom

  3. Da li je iznenađenje da je M.Radoičic izabran za predsednika FS KiM? Iznenađenje samo za neupucene, evo i zašto! M.Radičic je funkcioner Srpske Liste, Srpska Lista, ustvari SNS za KiM je na izborima na KiM podržala „RATNOG ZLOČINCA“ Haradinaja i sa njim ušla u koaliciju. Funkcioneri sa Srpske Liste su postali ministri u Vladi tzv Kosova, takođe su ušli u parlament tzv Kosova i time dali legitimitet tzv Kosovu. Zar je bilo za očekivati da M.Radoičic=Srpska Lista=SNS odbije takvu ponudu svog koalicionog partnera Haradinaja? Istovremeno kad PRVOROĐENI IMPERATOR SRBIJE najavljuje moguce priznanje Kosova kao suverene države od strane Srbije, M.Radoičic postaje predsednik FS KiM, čudne li koecidencije?! Nedavno je Dijana Živic, novoizabrana ministarka poljoprivrede za KiM od strane PRVOROĐENOG, M.Đurica, Srpske Liste, SNS… proglašena za izdajnika, šta je onda M.Radoičic? Za PRVOROĐENOG i ostale navedene, M.Radoičic je svakako „PATRIOTA“ jer ipak je on sa Srpske Liste i čovek od poverenja PRVOROĐENOG! PS zar Oliver Ivanovic nije M.Radoičica, čoveka od poverenja PRVOROĐENOG označio kao vođu krimimalnog klana na KiM?

    1. Svasta mozez da cujete u srbiji ovo drzava srbije sada see vidi otvoreno da he krimenalsko drzava nazalost

  4. Jos Jutka da bude izabran za direktora sigurne kuce i da pokazemo sav besmisao zivota u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.